Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΗ βραβευμένη ομάδα του εστιατορίου Ανετον στο Poseidonion Grace των Σπετσών
Εστιατόριο Aneton on the Verandah

Η βραβευμένη ομάδα του εστιατορίου Ανετον στο Poseidonion Grace των Σπετσών

Μια εξαιρετική ευκαιρία να εξερευνήσουν νέες γευστικές διαδρομές έχουν οι επισκέπτες των Σπετσών στο Poseidonion Grace. Η βραβευμένη ομάδα του εστιατορίου “Aνετον”, των Δημήτρη Φωτόπουλου και του σεφ Βασίλη Καλλίδη […]

Μια εξαιρετική ευκαιρία να εξερευνήσουν νέες γευστικές διαδρομές έχουν οι επισκέπτες των Σπετσών στο Poseidonion Grace<...>. Η βραβευμένη ομάδα του εστιατορίου “Aνετον”, των Δημήτρη Φωτόπουλου και του σεφ Βασίλη Καλλίδη φιλοξενείται στο ιστορικό Ποσειδώνιο, προτείνοντας πρωτότυπα και δημιουργικά πιάτα, με αναφορές στην σπετσιώτικη παράδοση.

Το “Aneton on the Verandah” έλκει το όνομά του από την πλέον κοσμοπολίτικη βεράντα του Αργοσαρωνικού, που εδώ και 100 περίπου χρόνια συντηρεί το δικό της μύθο. Με θέα στο λιμάνι της Ντάπιας, η βεράντα έχει φιλοξενήσει ιστορικές προσωπικότητες του διεθνούς και εγχώριου jet set.

Οι γαστριμαργικές προτάσεις του σεφ Βασίλη Καλλίδη αντιπροσωπεύουν τη δημιουργική απόδοση των κλασικών συνταγών και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων βελουτέ από άγριες αγκινάρες με πρόβειο γιαούρτι και λάδι μυρωδικών, αλλά και καλαμαράκια τηγανιτά σε κρούστα από καλαμποκάλευρο με πέστο από σπετσιώτικα λεμόνια. Το μενού συμπληρώνει το παγωτό παρφέ με σπετσιώτικα αμυγδαλωτά και καραμελωμένα αμύγδαλα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024