Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣΔΞ: Αστοχες οι ενέργειες των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στον Πειραιά
Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών

ΣΔΞ: Αστοχες οι ενέργειες των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στον Πειραιά

Το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών διαμαρτύρεται έντονα για τις άστοχες ενέργειες των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο λιμάνι του Πειραιά στις 26 Απριλίου. “Ο αποκλεισμός του λιμανιού και η παρεμπόδιση επιβίβασης και αποβίβασης των επιβατών μεγάλου κρουαζιερόπλοιου ισπανικής εταιρείας…

Το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών διαμαρτύρεται έντονα για τις άστοχες ενέργειες των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο λιμάνι του Πειραιά στις 26 Απριλίου<...>. “Ο αποκλεισμός του λιμανιού και η παρεμπόδιση επιβίβασης και αποβίβασης των επιβατών μεγάλου κρουαζιερόπλοιου ισπανικής εταιρείας προκάλεσε τεράστιες απώλειες στη χώρα μας και κινδυνεύει να οδηγήσει στον αποκλεισμό του Πειραιά, όχι μόνο από το συγκεκριμμένο, αλλά από όλα τα κρουαζιερόπλοια.

Τέτοιου είδους ενέργειες εντυπωσιασμού, χωρίς να έχουν κανένα αποτέλεσμα για τα συμφέροντα των ίδιων των συνδικαλιστών, έχουν αντίθετα τρομακτικές συνέπειες για τη χώρα. Απομακρύνουν τις ξένες εταιρείες από την Ελλάδα και στρέφονται άμεσα κατά των χιλιάδων εργαζομένων στον τομέα του τουρισμού.

Οι ξένοι επισκέπτες που φθάνουν στην Ελλάδα με κρουαζιερόπλοια αντιπροσωπεύουν τεράστιο μερίδιο του τουρισμού που αν χαθεί θα σημάνει απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας. Η αφαίρεση των ελληνικών λιμανιών από τα προγράμματα των κρουαζιερόπλοιων είναι για τις εταιρείες μια απλή απόφαση που θα πάρουν σε ένα λεπτό.

Και τι θα απαντήσουν τότε οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στους χιλιάδες ανέργους;”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024