Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Βραβεία TUI Cars Awards

Η TUI βραβεύει τους συνεργάτες της στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Θοδωρής Κουμέλης - 04 Μάιος 2010, 00:00

Η καλή εξυπηρέτηση είναι η προωθητική δύναμη του TUI Cars, του προγράμματος με το οποίο η TUI προωθεί τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων<...>

σ’όλο τον κόσμο). Παρουσιάζοντας τα βραβεία TUI Cars Awards την Πέμπτη 29 Απριλίου 2010 στο Ανόβερο, η TUI Cars τιμά την ποιότητα υπηρεσιών των περισσοτέρων από 100 συνεργατών της παγκοσμίως.

Για τους συνεργάτες μας το βραβείο TUI Cars award είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και να διατηρήσουμε την άριστη εικόνα του TUI Cars στη γερμανική αγορά”, εξήγησε η Beate Kuszewski, η οποία είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη της αγοράς και την διαχείριση της ποιότητας του τομέα των ενοικιάσεων αυτοκινήτων της TUI Γερμανίας.

Τα κριτήρια για την απονομή του βραβείου αφορούσαν 3 κατηγορίες συνεργατών ανάλογα με τον αριθμό κρατήσεων που εξυπηρέτησαν. Έτσι, η TUI Cars δίνει τη δυνατότητα σε όλους της τους συνεργάτες να κερδίσουν ανεξάρτητα από τον όγκο κρατήσεων που πήραν. Το βασικό κριτήριο για το βραβείο ήταν η ικανοποίηση των πελατών, η οποία υπολογίζεται από τον δείκτη του αριθμού των κρατήσεων προς τον αριθμό παραπόνων.

Το 2009 η Hertz Ελλάδος πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα στην 1η κατηγορία (με τον μεγαλύτερο αριθμό κρατήσεων μεταξύ όλων των συνεργατών της TUI) πετυχαίνοντας δείκτη ικανοποίησης πελατών 99,8%.

Το βραβείο αυτό απονέμεται από το 2003 και για τον σκοπό αυτό ταξίδεψαν από την Αθήνα για να το παραλάβουν η γενική διευθύντρια της Autohellas-Hertz κα Εμμανουέλλα Βασιλάκη, συνοδευόμενη  από τους κ.κ. Ι. Μηλιαράκη και Μ. Χρυσουλάκη, υπευθύνων του τμήματος πωλήσεων της εταιρείας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top