Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΔυναμικές ενέργειες του Οργανισμού Τουρισμού της Τσέχικης Δημοκρατίας στην Ελλάδα
Σειρά παρουσιάσεων στο κοινό το Μάιο

Δυναμικές ενέργειες του Οργανισμού Τουρισμού της Τσέχικης Δημοκρατίας στην Ελλάδα

Με στόχο την ενημέρωση του Έλληνα τουρίστα για τις δυνατότητες που προσφέρει η Τσεχική Δημοκρατία όλο το χρόνο, ο Οργανισμός Τουρισμού της χώρας στην Ελλάδα έχει προγραμματίσει για τον μήνα […]

Με στόχο την ενημέρωση του Έλληνα τουρίστα για τις δυνατότητες που προσφέρει η Τσεχική Δημοκρατία όλο το χρόνο, ο Οργανισμός Τουρισμού<...> της χώρας στην Ελλάδα έχει προγραμματίσει για τον μήνα Μάιο σειρά παρουσιάσεων στο κοινό.

Συγκεκριμένα, τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Μαϊου θα γίνει προωθητική ενέργεια μπροστά στα γραφεία του Express Holidays μέσα στα καταστήματα Carrefour σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, όπου θα καλούνται οι επισκέπτες των καταστημάτων να φωτογραφηθούν με φόντο μια ωραία φωτογραφία της Τσεχίας και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που παρέχει στους τουρίστες η χώρα. Παράλληλα, θα διανέμεται ο τουριστικός οδηγός της Τσεχίας που πρόσφατα εκδόθηκε από τον Οργανισμό Τουρισμού της χώρας, θα προ σφέρονται πακέτα σε ειδικές τιμές για την Τσεχία από το Express Holidays, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό για ένα ταξίδι στη χώρα επίσης προσφορά του Express Holidays.

Ο τουριστικός οδηγός, που για πρώτη φορά διανεμήθηκε στην τουριστική έκθεση Summer Holidays Expo μέσω της εταιρείας Travel Media Applications, που εκπροσωπεί τον οργανισμό στην Ελλάδα, ενημερώνει για τις εκδηλώσεις που γίνονται όλο το καλοκαίρι, δίνει προτάσεις για εκδρομές κοντινές στην Πράγα, παρέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα αξιοθέατα, τα μέσα μεταφοράς, και τέλος, έχει τρεις πολύ σημαντικούς χάρτες, της χώρας, της Πράγας, και του δικτύου του τραμ και του μετρό. Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζονται πληροφορίες σχετικά με την μετακίνηση από το αεροδρόμιο στην Πράγα, τιμές εισιτηρίων, τη γραμμή του τραμ για να δει κάποιος όλα τα αξιοθέατα, πληροφορίες για τα εστιατόρια, για μπυραρίες και διασκέδαση, όπως επίσης και για αγορές, είτε για αναμνηστικά, είτε για διάφορα ψώνια. Τέλος, υπάρχει λίστα με πολλές διευθύνσεις στο Internet, όπου ο δυνητικός τουρίστας μπορεί να αποτανθεί για περισσότερες και λεπτομερέστερες πληροφορίες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024