Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Στο φεστιβάλ θα συμμετάσχουν πάνω από 1.500 Ουκρανοί

Πολυδιάστατο φεστιβάλ στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Κω

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 Μάιος 2010, 00:00

Εξαιρετικής σημασίας για την προβολή της Κω, ως τουριστικού προορισμού στην ανερχόμενη αγορά της Ουκρανίας, θεωρείται το<...>

πολυδιάστατο καλλιτεχνικό και αθλητικό φεστιβάλ που διοργανώνεται στον Όμιλο Ξενοδοχείων Κυπριώτης και το ΚΙCC (Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Κώ), παρουσία του Ουκρανού Πρέσβη κ. Βαλεριί Τσιμπούχ.

Το φεστιβάλ διοργανώνει ο ουκρανικός καλλιτεχνικός οργανισμός CITA με την υποστήριξη, για την Ελλάδα,  του τουριστικού γραφείου BELEON στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Ξενοδοχείων Κυπριώτης & KICC (Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Κώ), το χρονικό διάστημα, 1 - 8/5/2010.

Το φεστιβάλ, που για  φέτος έχει τον τίτλο “Θεραπευτήριο Ιπποκράτης”, φιλοδοξεί να “θεραπεύσει” με πολλή μουσική, θέατρο, χορό και παράλληλες αθλητικές και άλλες εκδηλώσεις πάνω από 1.500 Ουκρανούς, μεταξύ των οποίων περίπου 90 VIPS. Διοργανώνεται κάθε χρόνο σ`ένα διαφορετικό τουριστικό προορισμό και με διαφορετική θεματολογία, συγκεντρώνοντας την “αφρόκρεμα” του καλλιτεχνικού  και αθλητικού στερεώματος της Ουκρανίας. Το φεστιβάλ “ταξιδεύει” για τρίτη συνεχή χρονιά, με προηγούμενους προορισμούς την Αρχαία Ολυμπία το 2008 και την Ιορδανία το 2009, στοχεύοντας κάθε φορά να προβάλλει όσο το δυνατόν περισσότερο τον τουριστικό προορισμό που επισκέπτεται.
Το γεγονός έχει μοναδική σημασία  για την προβολή, τόσο της Κω όσο και της χώρας μας, σε μια  νέα ανερχόμενη τουριστική αγορά, με συνεχή αύξηση αριθμού επισκεπτών, καθώς τέσσερα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια της Ουκρανίας θα καλύψουν με συνεχή ρεπορτάζ και συνεντεύξεις τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ, ενώ η παρουσία του Ουκρανού Πρέσβη προσδίδει ιδιαίτερο κύρος και αίγλη στην όλη προσπάθεια.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top