Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
ΙΗΤΤΙ – Swiss excellence in Hotel and Tourism Management Education

Εκδήλωση του IHTTI στις 8 Μαΐου

Τατιάνα Ρόκου - 05 Μάιος 2010, 00:00

Το γραφείο Συμβούλων Εκπαίδευσης EduConS, επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του ΙΗΤΤΙ, ενός από τα κορυφαία ελβετικά School<...>

of Hotel Management, πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση το Σάββατο 8 Μαΐου 2010 στο ξενοδοχείο King George και ώρες 11:00-14:00 με θέμα: “ΙΗΤΤΙ – Swiss excellence in Hotel and Tourism Management Education.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα προγράμματα  που προσφέρει το ΙΗΤΤΙ σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο (British BA, British MA, Postgraduate Diploma), τα πλεονεκτήματα των σπουδών στον τομέα του Hospitality Management σε ένα παραδοσιακό και αναγνωρισμένο προορισμό, όπως η Ελβετία και το ΙΗΤΤΙ, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για το ΙΗΤΤΙ και τη διαδικασία αιτήσεων. Θα ακολουθήσει coffee break.
Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο κ. Camille Hosseini, Regional Director Europe του ΙΗΤΤΙ και ο κ. Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, διευθυντής της EduConS.
Για περισσότερες πληροφορίες και για να εξασφαλίσετε την πρόσκλησή σας επικοινωνήστε με την EduCons στο mail: [email protected]

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top