Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εντεταλμένος σύμβουλος - γενικός διευθυντής αναλαμβάνει ο Μ. Γιαννουλέας

Aλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου στην ATExcelixi

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Μάιος 2010, 00:00

Η ATExcelixi ΑΕ (Ξενοδοχείο Καστρί, Εκπαιδευτικό και Συνεδριακό Κέντρο), με την ευκαιρία της αλλαγής του Διοικητικού Συμβουλίου και της ανάληψης<...>

των καθηκόντων του νέου, ενημερώσει ότι νέος πρόεδρος της εταιρείας είναι ο κ. Δημήτρης Κρανάς, διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της ATEbank, εκτελεστικός αντιπρόεδρος ο κ. Πέτρος Παρίσης, ενώ εντεταλμένος σύμβουλος - γενικός διευθυντής της εταιρείας αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Γιαννουλέας, στέλεχος της ATEBank.

Ο κ. Γιαννουλέας είναι πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος M.Sc. στη Στατιστική & Επιχειρησιακή Έρευνα, του Loughborough U. of Technology. Μέχρι σήμερα εργαζόταν ως Υπεύθυνος Έργου  στις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες της ATEBank, ενώ έχει διατελέσει ανώτερο στέλεχος οργάνωσης και προγραμματισμού στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ). Από το 1987 ασχολείται με την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, με εξειδίκευση στους τομείς της Ανάπτυξης των Ανθρώπινων Πόρων (HRD) και του Management.

Έχει πιστοποιηθεί ως σύμβουλος εκπαίδευσης και εκπαιδευτής από το Institute of Training and Development της Αγγλίας, είναι ενταγμένος στα μητρώα εκπαιδευτών των Ε.Κ.Ε.Π.Ι.Σ και ΛΑΕΚ, και έχει μακρόχρονη διδακτική εμπειρία πλέον των 5.500 ωρών διδασκαλίας σε στελέχη της ΑΤΕbank, των θυγατρικών της και σε τρίτους, όπως: Alpha bank, Glaxo, Hilton, Mobil, Makro, Ελληνικοί Λευκόλιθοι κλπ σε προγράμματα επικοινωνίας, συμπεριφοράς, διοίκησης και εκπαίδευσης εκπαιδευτών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top