Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςAλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου στην ATExcelixi
Εντεταλμένος σύμβουλος - γενικός διευθυντής αναλαμβάνει ο Μ. Γιαννουλέας

Aλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου στην ATExcelixi

Η ATExcelixi ΑΕ (Ξενοδοχείο Καστρί, Εκπαιδευτικό και Συνεδριακό Κέντρο), με την ευκαιρία της αλλαγής του Διοικητικού Συμβουλίου και της ανάληψης των καθηκόντων του νέου, ενημερώσει ότι νέος πρόεδρος της εταιρείας […]

Η ATExcelixi ΑΕ (Ξενοδοχείο Καστρί, Εκπαιδευτικό και Συνεδριακό Κέντρο), με την ευκαιρία της αλλαγής του Διοικητικού Συμβουλίου και της ανάληψης<...> των καθηκόντων του νέου, ενημερώσει ότι νέος πρόεδρος της εταιρείας είναι ο κ. Δημήτρης Κρανάς, διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της ATEbank, εκτελεστικός αντιπρόεδρος ο κ. Πέτρος Παρίσης, ενώ εντεταλμένος σύμβουλος – γενικός διευθυντής της εταιρείας αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Γιαννουλέας, στέλεχος της ATEBank.

Ο κ. Γιαννουλέας είναι πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος M.Sc. στη Στατιστική & Επιχειρησιακή Έρευνα, του Loughborough U. of Technology. Μέχρι σήμερα εργαζόταν ως Υπεύθυνος Έργου στις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες της ATEBank, ενώ έχει διατελέσει ανώτερο στέλεχος οργάνωσης και προγραμματισμού στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ). Από το 1987 ασχολείται με την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, με εξειδίκευση στους τομείς της Ανάπτυξης των Ανθρώπινων Πόρων (HRD) και του Management.

Έχει πιστοποιηθεί ως σύμβουλος εκπαίδευσης και εκπαιδευτής από το Institute of Training and Development της Αγγλίας, είναι ενταγμένος στα μητρώα εκπαιδευτών των Ε.Κ.Ε.Π.Ι.Σ και ΛΑΕΚ, και έχει μακρόχρονη διδακτική εμπειρία πλέον των 5.500 ωρών διδασκαλίας σε στελέχη της ΑΤΕbank, των θυγατρικών της και σε τρίτους, όπως: Alpha bank, Glaxo, Hilton, Mobil, Makro, Ελληνικοί Λευκόλιθοι κλπ σε προγράμματα επικοινωνίας, συμπεριφοράς, διοίκησης και εκπαίδευσης εκπαιδευτών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024