Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΟδοιπορικό υψηλής ελληνικής γαστρονομίας στην Ευρώπη
Aldemar - Sani Gourmet Touring

Οδοιπορικό υψηλής ελληνικής γαστρονομίας στην Ευρώπη

Ξεκίνησε, τη Δευτέρα 3 Μαΐου 2010, το γαστρονομικό “ταξίδι” που διοργανώνει ο Όμιλος Aldemar Hotels & Spa, σε συνεργασία με τα Sani Resorts σε 6 πόλεις της Γερμανίας, την Ελβετία […]

Ξεκίνησε, τη Δευτέρα 3 Μαΐου 2010, το γαστρονομικό “ταξίδι” που διοργανώνει ο Όμιλος Aldemar Hotels & Spa, σε συνεργασία με τα Sani Resorts σε<...> 6 πόλεις της Γερμανίας, την Ελβετία και την Αυστρία. Με αφετηρία το Αμβούργο, το Aldemar Sani Gourmet Touring θα περιηγηθεί, έως και τις 12 Μαΐου 2010, σε Βερολίνο, Κολωνία, Φραγκφούρτη, Στουτγάρδη, Μόναχο (Γερμανία), Ζυρίχη (Ελβετία) και Βιέννη (Αυστρία), φιλοδοξώντας να κερδίσει την καρδιά των τοπικών τουριστικών πρακτόρων και να επανατοποθετήσει την Ελλάδα ψηλά στις προτιμήσεις τους.
Το Aldemar Sani Gourmet Touring είναι ένα πρωτοποριακό γαστρονομικό γεγονός. Διοργανώνεται για πρώτη φορά και έχει ως στόχους τη γνωριμία των κεντροευρωπαίων με μία διαφορετική, πιο σύγχρονη πλευρά της ελληνικής κουζίνας καθώς και την ανάδειξη των ξενοδοχείων της χώρα μας που παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, συμμετέχοντας ενεργά στη παρασκευή των γευμάτων σΆένα κλίμα φιλικό και ευχάριστο.

Τη διοργάνωση, την οποία έχει αναλάβει η ελληνογερμανική εταιρεία δημοσίων σχέσεων Simeion, υποστηρίζουν επίσης 7 partners από Ελλάδα και Γερμανία: η αεροπορική εταιρεία Air Berlin, ο Γερμανός Tour Operator Attika Reisen, η εταιρεία Europaische Versicherung, το ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού/EOT, η εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Holiday Autos και η ακτοπλοϊκή εταιρεία Minoan Lines.

Οι γαστρονομικές βραδιές θα πραγματοποιηθούν σε σύγχρονες αίθουσες σχολών μαγειρικής (Kochschulen). Οι καλεσμένοι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα έχουν τη δυνατότητα και εφόσον το επιθυμούν να μαγειρέψουν μαζί με τον έλληνα chef, ο οποίος θα παρουσιάσει δύο ολοκαίνουρια πιάτα που αναδεικνύουν τη εκλεπτυσμένη γεύση της παραδοσιακής ελληνικής / κρητικής κουζίνας:
– Κρητικά μανιτάρια & γλυκοκολοκύθα σοτέ με τυρί μαστέλο και
– Τηγανιά γαρίδας με λευκά φασόλια

Στο τέλος της βραδιάς οι καλεσμένοι θα λάβουν ένα πακέτο δώρου με πληροφοριακό υλικό και ένα μπουκαλάκι με βιολογικό λάδι – το ίδιο προϊόν που θα χρησιμοποιηθεί και στην παρασκευή των εδεσμάτων. Οι Γερμανοί λένε “Liebe geht durch den Magen”, δηλαδή “Η αγάπη έρχεται μέσω του στομάχου”. Έτσι ο Όμιλος Aldemar Hotels & Spa στοχεύει να κερδίσει την αγάπη των συμμετεχόντων μέσω του νόστιμου και υγιεινού φαγητού, της φιλικής ατμόσφαιρας και της καλής παρέας, σημαντικά στοιχεία που συνυπάρχουν στην ελληνική φιλοξενία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024