Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςH Etihad `Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία` της Μ. Ανατολής
World Travel Awards

H Etihad `Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία` της Μ. Ανατολής

Η Etihad Airways κέρδισε έξι τίτλους κατά τη διάρκεια της τελετής των World Travel Awards για τη Μέση Ανατολή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο The Address Dubai Marina, συμπεριλαμβανομένου και του […]

Η Etihad Airways κέρδισε έξι τίτλους κατά τη διάρκεια της τελετής των World Travel Awards για τη Μέση Ανατολή, η οποία πραγματοποιήθηκε<...> στο The Address Dubai Marina, συμπεριλαμβανομένου και του πολυπόθητου βραβείου ως η Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της εξαιρετικά επιτυχημένης βραδιάς για την Etihad, η αεροπορική εταιρεία με βάση το Aμπου Ντάμπι απέσπασε επίσης το βραβείο για την Κορυφαία Πρώτη Θέση Αεροπορικής Εταιρείας στη Μέση Ανατολή, το βραβείο για την Κορυφαία Οικονομική Θέση Αεροπορικής Εταιρείας στη Μέση Ανατολή, το βραβείο για το Κορυφαίο Προσωπικό Καμπίνας Αεροπορικής Εταιρείας στη Μέση Ανατολή, το βραβείο για την Κορυφαία Διεθνή Καμπάνια Marketing Αεροπορικής Εταιρείας στη Μέση Ανατολή και το βραβείο για την Κορυφαία Ψυχαγωγία Εν Πτήσει Αεροπορικής Εταιρείας στη Μέση Ανατολή.

Οι ψήφοι των World Travel Awards προέρχονται από 180.000 επαγγελματίες του ταξιδιωτικού κλάδου από πάνω από 175 χώρες. Αυτή η τελευταία επιτυχία αποτελεί τη συνέχεια του θριάμβου της Etihad το Νοέμβριο του 2009, όταν η εταιρεία κέρδισε τον παγκόσμιο τίτλο της Κορυφαίας Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο.

Ο James Hogan, γενικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Είναι τρομερό κατόρθωμα να κερδίζεις έξι τίτλους στα World Travel Awards για την περιοχή της Μέσης Ανατολής, τα οποία ψηφίστηκαν από μέλη του ταξιδιωτικού κλάδου από όλο τον κόσμο. Έχουμε επενδύσει σημαντικά στις καμπίνες και στις υπηρεσίες και αυτά τα βραβεία αποδεικνύουν ότι στην αεροπορική βιομηχανία και στους επιβάτες μας αρέσουν όλα αυτά που προσφέρουμε”.

Η Etihad έχει κερδίσει 25 World Travel Awards από τη στιγμή που βρέθηκε στους αιθέρες το Νοέμβριο του 2003 μέχρι σήμερα και θα εκπροσωπήσει την περιοχή της Μέσης Ανατολής σε αυτές τις κατηγορίες στα παγκόσμια World Travel Awards που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο αργότερα μέσα στο χρόνο.

Ο Graham Cooke, πρόεδρος και ιδρυτής των World Travel Awards, δήλωσε: “Στα World Travel Awards, στόχος μας είναι να αναζητούμε αυτούς τους παίκτες που κάνουν πολλά παραπάνω από τον οποιοδήποτε άλλο, ώστε να μεταλλάσσουν τη βιομηχανία μας – αυτούς τους παίκτες που κάνουν τον τουρισμό μία δύναμη για το καλύτερο και μία δύναμη για αλλαγή. Ένα από τα κλασικά παραδείγματα είναι η Etihad, μια αεροπορική εταιρεία που εξελίχθηκε σε μία παγκόσμια υπερδύναμη μέσα σε μόνο έξι χρόνια μέσω του οράματός της, του κουράγιου και της αφοσίωσής της.

Συγχαίρουμε την Etihad Airways για το φανταστικό επίτευγμα στην Τελετή των World Travel Awards της Μέσης Ανατολής. Κερδίζοντας έξι βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου της Κορυφαίας Αεροπορικής Εταιρείας στη Μέση Ανατολή, η Etihad απέδειξε ότι συνεχίζει να υπερέχει σε όλους τους τομείς της λειτουργίας της”.

Το βραβείο για την Κορυφαία Πρώτη Θέση Αεροπορικής Εταιρείας στη Μέση Ανατολή ακολουθεί την ανακαίνιση της καμπίνας Πρώτης θέσης της Etihad, που συμπεριλαμβάνει μακρύτερα και πιο φαρδιά κρεβάτια, που βρίσκονται στις ιδιωτικές σουίτες καθώς και έναν ευρύχωρο νέο χώρο-αποδυτήριο.

Στην καμπίνα οικονομικής θέσης, η Etihad έκανε σημαντικές αλλαγές με πιο σημαντική την παρουσίαση της υπηρεσίας “Inspired Service”, η οποία μόλις εγκαινιάστηκε σε πάνω από τα δύο τρίτα του παγκόσμιου δικτύου της Etihad και ακολουθεί το πλήρες λανσάρισμά της στις διακεκριμένες καμπίνες.

Η υπηρεσία “Inspired Service” είναι επίσης ένας από τους βασικούς λόγους για τον οποίο η Etihad κέρδισε τον τίτλο του Κορυφαίου Προσωπικού Καμπίνας στη Μέση Ανατολή. Το σκεπτικό είναι να διασφαλίζεται ότι κάθε επιβάτης απολαμβάνει μια υπηρεσία προσωπική και προσαρμοσμένη στις προσωπικές του ανάγκες, κατά τη διάρκεια μια πτήσης.

Με την βράβευσή της για την Κορυφαία Ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης στη Μέση Ανατολή, η Etihad επιβραβεύτηκε για το καινοτόμου τεχνολογίας σύστημα on-demand E-BOX. Το E-BOX επιτρέπει στους πελάτες να απολαύσουν τις τελευταίες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, μουσική και δια-δραστικά παιχνίδια, καθώς και να επαναφορτίσουν τους προσωπικούς τους υπολογιστές laptop και τις κινητές συσκευές τους.
Με τη βράβευσή της για την Κορυφαία Διεθνή Καμπάνια Marketing, η Etihad επιβραβεύτηκε για το τελευταίο τηλεοπτικό διαφημιστικό της, το οποίο επικεντρώθηκε στο σκεπτικό της υπηρεσίας “Inspired Service”, καθώς και στο να προωθηθεί η βάση της στο Aμπου Ντάμπι “σε όλο τον κόσμο”.

Η Etihad επίσης θριάμβευσε στα Business Travel Awards το βράδυ της Δευτέρας, όπου κέρδισε τον τίτλο της Καλύτερης Πρώτης Θέσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024