Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ο Κροατικός εθνικός μεταφορέας ευρύνει το δίκτυο των προορισμών στη ΝΑ Ευρώπη

Η Croatia Airlines εισάγει απευθείας πτήσεις Ζάγκρεμπ - Αθήνα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 10 Μάιος 2010, 00:00

Η Croatia Airlines, ο κροατικός εθνικός αεροπορικός μεταφορέας και μέλος του συλλόγου Star Alliance<...>

, περιλαμβάνει πλέον και την Αθήνα στο δίκτυο των ευρωπαϊκών προορισμών του. Φέτος, από την 1η Ιουνίου, για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας, εισαγάγουν κανονικές διεθνείς πτήσεις Ζάγκρεμπ-Αθήνα, τρεις φορές την εβδομάδα- Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Τις πρωτεύουσες της Κροατίας και της Ελλάδας θα συνδέσουν τα σύγχρονα και άνετα αεροσκάφη Airbus 319 (χωρητικότητας 132 θέσεων) και Airbus 320 (χωρητικότητας 162 θέσεων).

Το αεροσκάφος αναχωρεί από το Ζάγκρεμπ στις 15:25 και η άφιξη του στη Αθήνα είναι στις 17:15. Από την Αθήνα αναχωρεί στις 18:05 και η άφιξη του στο Ζάγκρεμπ είναι στις 20:05. 

Τα αεροπορικά εισιτήρια μετ`επιστροφής στο δρομολόγιο Ζάγκρεμπ-Αθήνα και αντίθετα, μπορούν να αγορασθούν από 139 ευρώ μέσον των σελίδων του διαδικτύου της εταιρείας (συμπεριλαμβανομένων των τελών των αεροδρομίων και του τέλους για την χορήγηση αεροπορικού εισιτηρίου-TSC), καθώς και σε άλλα μέρη πώλησης και στους επιχειρηματικούς εταίρους.

Η Croatia Airlines περιμένει ότι η εισαγωγή πτήσεων Ζάγκρεμπ-Αθήνα θα συνεισφέρει στην προώθηση του παγκόσμιου προϊόντος που προσφέρει στους επιβάτες η μεγαλύτερη αεροπορική ομοσπονδία στον κόσμο, η Star Alliance. Οι μεταφορείς μέλη της Star Alliance προσφέρουν περισσότερο από 19.500 ημερήσιες πτήσεις εξυπηρετώντας 1071 προορισμούς σε 171 χώρες. Σας υπενθυμίζουμε ότι φέτος η Croatia Airlines έγινε πλήρες μέλος της Star Alliance.
Στην ανάπτυξη του δικτυακού μοντέλου εργασίας της Croatia Airlines συνέτεινε και η διαδικασία ανασυγκρότησης του στόλου τα τελευταία τρία χρόνια με αεροσκάφη μικρής εμβέλειας Dash 8 - Q400, του καναδικού Bombardier Aerospace.

Ο στόλος της Croatia Airlines αποτελείται από δεκατρία αεροσκάφη – τέσσερα Airbus A319, τρία Airbus A320 και έξη turboprop αεροσκάφη Dash 8 –Q400.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top