Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνTeuco: Ολοκληρωμένη σειρά μπάνιου με την υπογραφή του Jean Michel Wilmotte
Νέα κεραμικά στοιχεία για μία πλήρη και αρμονική σύνθεση

Teuco: Ολοκληρωμένη σειρά μπάνιου με την υπογραφή του Jean Michel Wilmotte

Η Teuco έχει αναθέσει το σχεδιασμό μίας ολοκληρωμένης σειράς μπάνιου στο Γάλλο αρχιτέκτονα και σχεδιαστή Jean Michel Wilmotte. Αποτελούμενη από μία σειρά κομψών προϊόντων με βασικό στοιχείο τις καθαρές γραμμές, […]

Η Teuco έχει αναθέσει το σχεδιασμό μίας ολοκληρωμένης σειράς μπάνιου στο Γάλλο αρχιτέκτονα και σχεδιαστή Jean Michel Wilmotte<...>. Αποτελούμενη από μία σειρά κομψών προϊόντων με βασικό στοιχείο τις καθαρές γραμμές, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο, αφού η αίσθηση ενός σύγχρονου σχεδιαστή διαφαίνεται σε όλα τα προϊόντα και κυριαρχεί σε κάθε χώρο που αυτά τοποθετούνται.

Μετά τη συνεργασία του με την Teuco για το Fuori Salone del Mobile 2008, προτείνοντας την προσωπική του άποψη για το Duralight, ο Jean Michel Wilmotte έχει πλέον στραφεί, εμπνευσμένος από την ιδέα του τρεχούμενου νερού, στη φυσική ροή του πριν να εξαφανιστεί κάτω από τους βράχους. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της συλλογής είναι μια πλάκα χρωμίου που στόχο έχει να συμβολίσει αυτό ακριβώς το φαινόμενο!

Προσφέροντας στον καταναλωτή το μέγιστο της ευελιξίας, η σειρά ακολουθεί το μοντέλο mix-and-match, συνδυάζοντας την υψηλή σχεδίαση με την τεχνογνωσία στον τομέα της τεχνολογίας, παντρεύοντας παράλληλα την ευεξία, την αισθητική και την λειτουργικότητα.

Κάθε κομμάτι της συλλογής είναι διαθέσιμο σε μία σειρά από εκδόσεις, έτσι ώστε να υπάρχει μέγιστη ελευθερία επιλογής. Οι ευρύχωρες και εργονομικές ακρυλικές μπανιέρες (διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη: 160×70 cm, 170×70 cm, 170×75 cm και 180×80 cm) προσφέρονται με ή χωρίς τη λειτουργία υδρομασάζ. Τα συστήματα υδρομασάζ ποικίλουν από τα βασικά μοντέλα που περιλαμβάνουν κουμπιά ελέγχου μέσω οθόνης αφής, έως τα κορυφαία με επικεφαλής αυτών τα μοντέλα Hydrosilence και Hydrosonic – το οποίο προσθέτει τη δράση των υπερήχων στην αθόρυβη μπανιέρα υδρομασάζ. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει η επιλογή Cromoexperience, όπου μέσω του ατμοσφαιρικού φωτισμού 8 χρωμάτων, παραμένει σταθερό το χρώμα ή προγραμματίζεται να λειτουργεί κυκλικά για μεγαλύτερη απόλαυση της εμπειρίας χαλάρωσης.

Μία σημαντική καινοτομία είναι ο τρόπος που οι μπανιέρες μπορούν να τοποθετηθούν, έτσι ώστε να παρέχουν μέγιστη προσαρμοστικότητα και να μπορούν να ενσωματωθούν απρόσκοπτα σε κάθε περιβάλλον χώρο. Εκτός του ακρυλικού, υπάρχουν επιλογές πάνελ από συνθετικό ή φυσικό ξύλο (με τελείωμα από ανθρακίτη ή wenge), με ή χωρίς το άνω προφίλ, έχοντας ή όχι γυαλί ή Duralight. Τα πάνελ μπορούν επίσης να καλυφθούν για να προσφέρουν πλήρη προσωποποίηση σε οπτικό και λειτουργικό επίπεδο.

Οι ακρυλικές βάσεις ντους προσφέρουν επίσης μεγάλη ποικιλία και μέγιστη ευελιξία, ενώ είναι διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη (80×80 cm, 90×70 cm, 90×90 cm, 100×80 cm, 120×80 cm, 140×80 cm). Μπορούν να εντοιχιστούν είτε στο δάπεδο είτε να εγκατασταθούν πάνω σε αυτό, για να ικανοποιούν κάθε είδος αισθητικών προτιμήσεων.

Η σειρά Wilmotte προσφέρει τον κορυφαίο συνδυασμό: ευελιξία και ποικιλία, στυλ και προσβασιμότητα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024