Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού

Διεύρυνση της προβολής της χώρας στο εξωτερικό ζητά η ΓΕΠΟΕΤ

Τατιάνα Ρόκου - 11 Μάιος 2010, 00:00

Τη διεύρυνση της προβολής της χώρας στο εξωτερικό, καθώς και την αποπληρωμή των χρεών του ΕΟΤ σε διεθνή μέσα που κατά συρροή δυσφημούν την εικόνα της Ελλάδας ζητά η ΓΕΠΟΕΤ. Ταυτόχρονα η Ομοσπονδία ζητά να διακοπούν η συνεχιζόμενη καταστροφολογία και οι αναφορές στα ΜΜΕ...

Τη διεύρυνση της προβολής της χώρας στο εξωτερικό, καθώς και την αποπληρωμή των χρεών του ΕΟΤ σε διεθνή μέσα που κατά συρροή δυσφημούν την εικόνα<...>

της Ελλάδας ζητά η ΓΕΠΟΕΤ. Ταυτόχρονα η Ομοσπονδία ζητά να διακοπούν η συνεχιζόμενη καταστροφολογία και οι αναφορές στα ΜΜΕ ανθρώπων που δηλώνουν γνώστες του τουριστικού χώρου χωρίς να είναι, με σκοπό μόνο και μόνο να προβληθούν. Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού ΓΕΠΟΕΤ κ. Μάριος Τριβυζάς οι εν λόγω κύριοι προσφέρουν κακές υπηρεσίες στον ελληνικό τουρισμό. Σύμφωνα με τον κ. Τριβυζά: “Τα πρόσφατα δραματικά γεγονότα διαμορφώνουν μία νέα πραγματικότητα, οι μεμονωμένες κινήσεις και ενέργειες πλέον δεν είναι αποτελεσματικές, ως εκ τούτου καθίσταται επιτακτικότερη παρά πότε η συντονισμένη αντίδραση εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, αλλά και όλων εμάς, των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούμαστε στον τουριστικό χώρο, καθώς και όλων των θεσμοθετημένων φορέων που έχουν ως αντικείμενό τους τον τουρισμό”.

Υπογραμμίζεται ότι η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (πρώην ΠΟΕΤ) ενεργοποιείται στον χώρο ήδη από το 1958 και εκπροσωπεί τα μεγάλα τουριστικά γραφεία εισερχόμενου και εξερχόμενου τουρισμού, επιχειρήσεις που αντιπροσωπεύουν το 90% του στόλου των τουριστικών λεωφορείων και των εταιρειών σκαφών αναψυχής άνευ πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ).

Η Ομοσπονδία βρίσκεται σε καθημερινή βάση στην πρώτη γραμμή προωθώντας τον ελληνικό τουρισμό και τις επιχειρήσεις που ενεργοποιούνται σε αυτόν, επιδεικνύοντας ψυχραιμία, χαμηλούς τόνους και προσφέροντας συνεχή και υπεύθυνη ενημέρωση στους μεγάλους ξένους tour operators, των οποίων οι επιχειρήσεις –μέλη της είναι αντιπρόσωποι.

Η Ομοσπονδία χαιρετίζει την πρόθεση της πολιτείας για θεσμοθέτηση επιτροπής διαχείρισης κρίσεων αναφορικά με τον ελληνικό τουρισμό, στην οποία πέραν της συμμετοχής της πολιτικής ηγεσίας να συμμετέχουν και οι επίσημοι φορείς του τουριστικού κλάδου, ώστε να επιτυγχάνεται η επίλυση των προβλημάτων εν τη γενέσει τους και να εκπέμπεται ένα ενιαίο μήνυμα προς την εγχώρια και ξένη τουριστική βιομηχανία.

Σε μία τέτοια επιτροπή, η συμμετοχή της ΓΕΠΟΕΤ είναι αυτονόητη, όπως άλλωστε έχει συμβεί κατΆ επανάληψη και στο παρελθόν.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top