Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΝέας γενιάς επαγγελματικός φούρνος combi από την Electrolux
Air-o-steam Touchline

Νέας γενιάς επαγγελματικός φούρνος combi από την Electrolux

Ο φούρνος air-o-steam Touchline, ο νέας γενιάς από την Electrolux επαγγελματικός φούρνος combi είναι μια επανάσταση προς την απλότητα. Μια διαισθητική, άμεση δυνατότητα χρησιμοποίησης χωρίς οποιαδήποτε “φίλτρο”, περιπλοκές, ούτε εγχειρίδια […]

Ο φούρνος air-o-steam Touchline, ο νέας γενιάς από την Electrolux επαγγελματικός φούρνος combi είναι μια επανάσταση προς την απλότητα<...>. Μια διαισθητική, άμεση δυνατότητα χρησιμοποίησης χωρίς οποιαδήποτε “φίλτρο”, περιπλοκές, ούτε εγχειρίδια χρήσης. Η εταιρεία πιστεύει ότι θα προκαλέσει μια σαρωτική αλλαγή στο τρόπο σκέψης για την τεχνολογία φούρνων, ικανοποιώντας κατά συνέπεια τις ανάγκες των πραγματικών χρηστών, χωρίς να παραληφθούν τα σημεία κλειδιά της σειράς air-o-steam, η οποία ξεσήκωσε ήδη τη βιομηχανία στο τομέα της εστίασης κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του `70 .

Με το φούρνο Touchline, ένα απλό, γρήγορο άγγιγμα αφής είναι αυτό που χρειάζεται κανείς για να δημιουργήσει χιλιάδες συνταγές σε μερικά δευτερόλεπτα και για να σερβίρει τα αποτελέσματα της μαγειρικής του, χάρη στη φιλική προς το χρήστη οθόνη αφής, η οποία χρησιμοποιεί την ίδια διαισθητική τεχνολογία με τα κινητά τηλέφωνα τελευταίας γενιάς.

Ο “πυρήνας” του φούρνου air-o-steam Touchline είναι η μεγάλη και σαφής υψηλής ευκρίνειας οθόνη αφής – που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Hitachi – παρέχοντας 262.000 χρώματα, τα διεθνώς αναγνωρίσιμα εικονίδια και εικόνες τροφίμων και 30 διαφορετικές γλώσσες (συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής) για το πολύ-πολιτισμικό προσωπικό και μια πραγματική παγκόσμια λύση μαγειρικής.

Όπως ακριβώς και στις πιο πρόσφατες κινητές συσκευές τηλεφώνου, το χειριστήριο για τον Touchline χρήστη είναι απολύτως διαισθητικό και απλό: οι τρόποι λειτουργίας, η θερμοκρασία και ο χρόνος είναι σαφώς ορατοί εξ αποστάσεως ακόμη και από ακραίες οπτικές γωνίες και μπορούν να τροποποιηθούν με τη βοήθεια μερικών και μόνο γρήγορων βημάτων.

Επιπλέον, η οθόνη αφής μπορεί να προσωποποιηθεί πλήρως για να γίνει μοναδική και ιδιαίτερη, ακριβώς όπως το δακτυλικό αποτύπωμα: ο χρήστης μπορεί να αποφασίσει να απεικονίσει μόνο τις προτιμημένες λειτουργίες και λειτουργίες, να απενεργοποιήσει την εντολή εκκίνησης του φούρνου και να αφήσει το φούρνο να ξεκινήσει όταν κλείσει η πόρτα, ή να εμφανίζονται μόνο οι εβδομαδιαίες συνταγές και οι υπόλοιπες να είναι “κρυμμένες”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024