Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕπέκταση της Sky Express στη Βόρεια Ελλάδα
Αεροπορική γραμμή Αθήνα-Κοζάνη–Καστοριά

Επέκταση της Sky Express στη Βόρεια Ελλάδα

Την αεροπορική γραμμή Αθήνα-Κοζάνη-Καστοριά αναλαμβάνει, από την 1η Ιουνίου 2010, η κρητική αεροπορική εταιρεία Sky Express, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας, κ. Μιλτιάδης Τσαγκαράκης. Η αεροπορική γραμμή […]

Την αεροπορική γραμμή Αθήνα-Κοζάνη-Καστοριά αναλαμβάνει, από την 1η Ιουνίου 2010, η κρητική αεροπορική εταιρεία Sky Express, σύμφωνα με όσα<...> δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας, κ. Μιλτιάδης Τσαγκαράκης. Η αεροπορική γραμμή είχε ανακηρυχθεί άγονη και ο διαγωνισμός, στον οποίο η Sky Express υπέβαλε τη μοναδική προσφορά, προκηρύχθηκε πριν από μερικές εβδομάδες.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, αρχικά προγραμματίζεται, σύμφωνα με τον κ. Τσαγκαράκη, να πραγματοποιούνται έξι πτήσεις την εβδομάδα, τέσσερις στο κοινό δρομολόγιο Αθήνα-Κοζάνη-Καστοριά και δύο αποκλειστικά για το δρομολόγιο Αθήνα-Καστοριά.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με τα νέα αεροσκάφη της εταιρίας, JetStream 41, 30 θέσεων, σημείωσε ο κ. Τσαγκαράκης και πρόσθεσε ότι, εφόσον υπάρξει ζήτηση θα αυξηθούν τα δρομολόγια. Ο πρόεδρος της εταιρείας ανέφερε ακόμη ότι έχουν ανοιχθεί οι τεχνικές προσφορές και μόλις ολοκληρωθεί αυτό το στάδιο, θα κατατεθεί η οικονομική προσφορά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024