Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνεργασία VisitBritain με Universal Pictures

Ο Βρετανικός Οργανισμός Τουρισμού στα χνάρια του Robin Hood

Τατιάνα Ρόκου - 12 Μάιος 2010, 00:00

Ο Βρετανικός Οργανισμός Τουρισμού VisitBritain, σε συνεργασία με την Universal Pictures και άλλους τοπικούς φορείς παρουσιάζουν το<...>

Νότινγχαμ, το Δάσος Σέργουντ και άλλες Βρετανικές τοποθεσίες γυρισμάτων, ενόψει της πρεμιέρας της ταινίας «Robin Hood», με πρωταγωνιστή τον Russell Crowe στο ρόλο του θρυλικού παράνομου, που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 13 Μαΐου 2010.

Παράλληλα με την έναρξη της ταινίας, ο Βρετανικός Οργανισμός Τουρισμού και η Universal Pictures προσκαλούν τους επισκέπτες να γίνουν μέρος της εμπειρίας της ταινίας στο Robin Hood – Η Ταινία, μία έκθεση με κουστούμια, υλικό πίσω από τις κάμερες και οπλισμό από την ίδια την ταινία που παρουσιάζεται στο Κάστρο του Νότινγχαμ και Κέντρο Επισκεπτών του Δάσους του Σέργουντ.

Ο Ridley Scott, σκηνοθέτης της ταινίας, δήλωσε: “Υπήρξε θεμελιώδες για αυτό το project, η ταινία να γυριστεί στη Βρετανία, ήταν πολύ σημαντικό να συλλάβουμε τη πραγματική ουσία και αίσθηση που μόνο οι Βρετανικές τοποθεσίες μπορούν να προσφέρουν. Αυτή η καινούρια προσαρμογή, είναι ο Robin Hood όπως δεν τον έχουν ξαναδεί οι θεατές. Η έκθεση θα δώσει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να έρθουν κοντά στη ταινία και να νιώσουν μέρος της παραγωγής, συνειδητοποιώντας παράλληλα τη σημασία των περιχώρων που έγιναν τα γυρίσματα. Ο μόνος τρόπος να πραγματοποιήσουμε μία επιτυχημένη παραγωγή ήταν με την αυθεντικότητα των τοποθεσιών που προσφέρει η Βρετανία και η ανατολική ενδοχώρα”.

Η ιστοσελίδα http://www.visitbritain.gr/campaigns/robinhood παρουσιάζει τρέιλερ της ταινίας, τοποθεσίες γυρισμάτων και περιεχόμενο σχετικά με τη Βρετανία, ώστε οι επισκέπτες να ακολουθήσουν τα βήματα του Robin Hood.

Η διευθύνων σύμβουλος, του Βρετανικού Οργανισμού Τουρισμού, κα Sandie Dawe δήλωσε: “Ο Robin Hood είναι μία παγκοσμίως αναγνωρίσιμη φιγούρα με μόνιμο ενδιαφέρον στην ιστορία του. Γνωρίζουμε ότι 40% των εν δυνάμει επισκεπτών μας δύναται να επισκεφθούν μέρη από ταινίες και απολαμβάνουν να επισκέπτονται τοποθεσίες γυρισμάτων που έχουν δει στη μεγάλη οθόνη. Ο Robin Hood είναι μία από τις λίγες φιγούρες που έχει ισχυρούς δεσμούς με τοποθεσίες και πολλοί άνθρωποι ανά τον κόσμο μπορούν να συσχετίσουν τον χαρακτήρα του με το Νότινγχαμ. Οπότε ποιος θα μπορούσε να προωθήσει καλύτερα την ταινία εκτός από το Βρετανικό Οργανισμό Τουρισμού με πλούσια και μακροχρόνια εμπειρία στην προώθηση ταινιών παγκόσμιου βεληνεκούς”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top