Τελευταία νέα
Όλα τα μηχανήματα της επαγγελματικής σειράς σε ανθρακί χρώμα

Νέες επαγγελματικές μονάδες από την Karcher

Η ικανοποίηση των πελατών είναι υψίστης σημασίας για την Karcher. Ο συνεχής διάλογος με επαγγελματίες αποτελεί κύριο παράγοντα για τον καθορισμό των προοπτικών. Πολλοί επαγγελματίες, όπως καθαριστές κτιρίων και διευθυντές […]

Η ικανοποίηση των πελατών είναι υψίστης σημασίας για την Karcher. Ο συνεχής διάλογος με επαγγελματίες αποτελεί κύριο παράγοντα για τον<...> καθορισμό των προοπτικών. Πολλοί επαγγελματίες, όπως καθαριστές κτιρίων και διευθυντές ξενοδοχείων και επιχειρήσεων, χώρων δηλαδή με διέλευση κοινού, θα επιθυμούσαν ένα διαφορετικό, πιο διακριτικό συνδυασμό χρωμάτων για τα μηχανήματα καθαρισμού της επαγγελματικής σειράς της Karcher. Στο μέλλον, όλα τα μηχανήματα της επαγγελματικής σειράς της Karcher θα έχουν ένα χαρακτηριστικό ανθρακί χρώμα. Το ανθρακί είναι πιο καλαίσθητο και διακριτικό και τραβά λιγότερο την προσοχή.

Με το νέο συνδυασμό χρωμάτων των επαγγελματικών μηχανημάτων, η Karcher ολοκληρώνει την οπτική ταξινόμηση των τριών σειρών μηχανημάτων για επαγγελματίες: Οι μονάδες Karcher εμπορικής χρήσης είναι κίτρινες. Οι μονάδες Karcher βιομηχανικής χρήσης είναι γκρι. Και οι μονάδες Karcher επαγγελματικής χρήσης είναι ανθρακί. ΚατΆαυτόν τον τρόπο, είναι αμέσως προφανές για ποιον τύπο χρήσης είναι ειδικά σχεδιασμένη κάθε επαγγελματική μονάδα Karcher. Το ανθρακί είναι το χρώμα της τεχνολογίας. Αντιπροσωπεύει τη μέγιστη ανθεκτικότητα, την αξιοπιστία και την αντοχή. Επίσης, το ανθρακί είναι περισσότερο ανθεκτικό στους ρύπους, εξασφαλίζοντας διαρκώς λαμπερή και καθαρή εμφάνιση.

Τα οφέλη του νέου ανθρακί χρώματος του περιβλήματος συμπληρώνονται από μια σειρά χρήσιμων τεχνικών χαρακτηριστικών. Το ανθρακί αναδεικνύει τη λάμψη άλλων χρωμάτων. Έτσι, τονίζονται τα έγχρωμα στοιχεία, τα οποία κατΆαυτόν τον τρόπο είναι ευκολότερο να εντοπιστούν και να τραβήξουν την προσοχή. Το ενδεχόμενο σύγχυσης είναι πρακτικά αδύνατο. Νέες οδηγίες λειτουργίας με χρωματική κωδικοποίηση εξασφαλίζουν αξεπέραστη ευκολία λειτουργίας και συντήρησης. Όλα τα όργανα χειρισμού που είναι σημαντικά για τη διαδικασία καθαρισμού θα έχουν κίτρινο χρώμα: από το διακόπτη έλξης και τις συνδέσεις των σωλήνων μέχρι το ρυθμιστή τόξου. Όλα τα στοιχεία συντήρησης και επισκευής έχουν ανοιχτό γκρι χρώμα: συντήρηση μπαταρίας, αντικατάσταση βούρτσας, αντικατάσταση φίλτρου κ.λπ. Η λειτουργία και η συντήρηση ενός επαγγελματικού μηχανήματος ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολες και ασφαλείς, όσο με τη νέα ανθρακί σειρά της Karcher.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024