Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Amadeus και η Concur ενώνουν τις δυνάμεις τους
Συνεργασία των δύο εταιρειών για περισσότερες επιλογές και διευρυμένη αξία

Η Amadeus και η Concur ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Amadeus και η Concur, κορυφαία εταιρεία παροχής εξειδικευμένων λύσεων διαχείρισης εταιρικών εξόδων, ανακοίνωσαν πρόσφατα τη στρατηγική τους συμμαχία με σκοπό να συνδυάσουν σημαντικές τεχνολογικές τεχνικές για τη δημιουργία μιας […]

Η Amadeus και η Concur, κορυφαία εταιρεία παροχής εξειδικευμένων λύσεων διαχείρισης εταιρικών εξόδων, ανακοίνωσαν πρόσφατα τη στρατηγική<...> τους συμμαχία με σκοπό να συνδυάσουν σημαντικές τεχνολογικές τεχνικές για τη δημιουργία μιας λύσης διαχείρισης ταξιδιών και εταιρικών εξόδων.

Αυτό περιλαμβάνει την ενοποίηση των κρατήσεων από το Amadeus e-Travel Management στο Concur Expense, καθώς επίσης και την ενοποίηση της κύριας τεχνολογίας διανομής της Amadeus στο Concur Cliqbook Travel και σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η εταιρεία παρέχει αυτού του είδους την τεχνολογία σε τρίτο πάροχο. Και οι δύο εταιρείες συνεργάζονται στενά ώστε να μπορέσουν να έχουν έτοιμη την λύση μέσα στο 2010.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στη Fusion, την ετήσια συνδιάσκεψη της Concur στην Φλόριντα και αποτελεί την επέκταση του οράματος των εταιρειών για την παροχή end to end λύσεων, ενώ δίνει στους πελάτες της Concur και της Amadeus ακόμη περισσότερες επιλογές για ενοποιημένες λύσεις ταξιδιών και διαχείρισης εξόδων. Μέσα από αυτή την στρατηγική συμμαχία, οι δύο εταιρείες συνεχίζουν την δέσμευσή τους στην παγκόσμια και τοπική αγορά, καθώς επίσης θέτουν και ένα νέο επίπεδο στην παροχή παγκόσμιας διανομής και περιεχομένου.

“Η Concur αποτελεί τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη στον τομέα της Διαχείρισης Εταιρικών Εξόδων. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η εταιρεία μας επέλεξε ως εταίρο στην βιομηχανία και που συνεργαζόμαστε μαζί τους για την παροχή ενισχυμένων υπηρεσιών στους πελάτες μας”, δήλωσε ο κ. Philippe Chereque, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος της Amadeus. “Αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα ενοποιημένο σύστημα, μέσα από το οποίο θα μπορούν να πραγματοποιούν τις διαδικασίες ταξιδίων και εξόδων τους ευκολότερα, όπως επίσης να επεκτείνουμε το εύρος της αγοράς μας και να αυξήσουμε τα επίπεδα υιοθέτησης λύσεων. Σεβόμαστε απόλυτα το όραμα της Concur και την προϊοντική της στρατηγική και πιστεύουμε ότι η αξία που θα προκύψει για τους κοινούς μας πελάτες θα είναι ιδιαίτερα σημαντική”.

“Η Amadeus κατέχει αδιαμφισβήτητα ηγετική θέση παγκόσμια, ενώ διαθέτει μια ισχυρή φήμη και την ικανότητα να εκπληρώνει με τον καταλληλότερο τρόπο τις ανάγκες των πελατών”, σχολίασε ο κ. Steve Singh, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Concur. “Η μεταξύ μας συνεργασία επεκτείνει το εύρος της αγοράς μας και δίνει στους πελάτες μας περισσότερες επιλογές και ευελιξία για την διαχείριση επαγγελματικών ταξιδιών και των εξόδων τους σε παγκόσμια κλίμακα. Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί την περαιτέρω επιβεβαίωση του οράματος της Concur και απόδειξη της δέσμευσής της να αποτελέσει την παγκόσμια τεχνολογική πλατφόρμα για πελάτες και συνεργάτες. Ανυπομονούμε για την έναρξη της συνεργασίας μας με την Amadeus για να φέρουμε ακόμη μεγαλύτερη καινοτομία στην αγορά”.

Αυτή η συμμαχία υποστηρίζει τους μακρόχρονους στόχους ανάπτυξης και των δύο εταιρειών. Από την πλευρά της Amadeus η συμφωνία αποτελεί το τελευταίο βήμα στην στρατηγική της για την δημιουργία μιας παγκόσμιας και end to end λύσης για τους πελάτες της. Από την άλλη, μετά την εξαγορά της Etap-On-Line από την Concur τον Αύγουστο του 2009, η συνεργασία συμβάλλει στην επέκταση της στρατηγικής της εταιρείας τόσο στις τοπικές όσο και στις παγκόσμιες αγορές. Οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν τις ενοποιημένες λύσεις διαχείρισης ταξιδιών και εξόδων που ανταποκρίνονται καλύτερα στις δικές τους ανάγκες και οι οποίες βοηθούν στην καλύτερη διαχείριση εξόδων των εργαζομένων τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024