Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Χαλκιδική μειώνει τις τιμές για τους Έλληνες τουρίστες
Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

Η Χαλκιδική μειώνει τις τιμές για τους Έλληνες τουρίστες

Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών που έπληξαν την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, αλλά κυρίως λαμβάνοντας υπΆόψιν την οικονομική συρρίκνωση του εισοδήματος κάθε ελληνικής οικογένειας, η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής […]

Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών που έπληξαν την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, αλλά κυρίως λαμβάνοντας υπΆόψιν την οικονομική συρρίκνωση<...> του εισοδήματος κάθε ελληνικής οικογένειας, η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής συστράτευσε τα μέλη της σε εφαρμογή πολιτικής μείωσης τιμών.

Πάνω από 35 ξενοδοχεία ανταποκρίθηκαν μέχρι στιγμής στο κάλεσμα της Ένωσης, προσφέροντας πακέτα διακοπών μειωμένα από 20% και κάτω. Οι τιμές των ξενοδοχείων περιλαμβάνουν σε πολλές περιπτώσεις και συμφωνία διατροφής ώστε να μπορεί ο Έλληνας επισκέπτης να προϋπολογίζει το ποσό που θα χρειαστεί στις διακοπές του.

Για το μήνα Μάιο ολοκληρώθηκε ένα πρόγραμμα προβολής των τιμών με ενημερωτικές επιστολές απευθείας σε τουριστικά γραφεία, σε κλαδικούς φορείς όπως ο ΗΑΤΤΑ και η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης, δημοσιεύσεις σε ηλεκτρονικά μέσα και ομάδες του Internet. Στόχος είναι η συνέχιση της καλής συνεργασίας μεταξύ ξενοδοχείων και τουριστικών πρακτόρων οι οποίοι εξυπηρετούν μια μεγάλη μερίδα των Ελλήνων τουριστών και η ταυτόχρονη δημοσιοποίηση προσφορών που ισχύουν ήδη για επισκέπτες από το εξωτερικό. Αντίστοιχο πρόγραμμα θα εφαρμοστεί για όλη τη σεζόν 2010, με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό συμμετοχών ξενοδοχείων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024