Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΞεκινά η Agro Tourism στην Καλλιθέα Κασσάνδρας Χαλκιδικής
Πρωτοβουλία του Δήμου Κασσάνδρας και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χαλκιδικής

Ξεκινά η Agro Tourism στην Καλλιθέα Κασσάνδρας Χαλκιδικής

Στις 14, 15 και 16 Μαΐου 2010, στο ξενοδοχείο Aegean Melathron, στην Καλλιθέα Κασσάνδρας Χαλκιδικής θα λειτουργήσει η πολυεκδήλωση Agro Tourism 2010 για όλους, ως μια πρώτη συλλογική δράση, κινητοποίσης […]

Στις 14, 15 και 16 Μαΐου 2010, στο ξενοδοχείο Aegean Melathron, στην Καλλιθέα Κασσάνδρας Χαλκιδικής θα λειτουργήσει η πολυεκδήλωση<...> Agro Tourism 2010 για όλους, ως μια πρώτη συλλογική δράση, κινητοποίσης όλων των συντελεστών της τοπικής ανάπτυξης, με πρωτοβουλία του Δήμου Κασσάνδρας, σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής.

Με εκδηλώσεις, δραστηριότητες και έκθεση τοπικών φημισμένων προϊόντων, η Agro Tourism περιμένει όλους την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, κάθε ημέρα 10:00-14:00 και από 18:00 έως αργά το βράδυ.

Ο δήμαρχος Κασσάνδρας κ. Αριστείδης Κανέλης, δήλωσε: “Σε περιόδους κρίσης η ενδυνάμωση του τοπικού κοινωνικού ιστού και η αλληλεγγύη των συμπολιτών (φυσικά και νομικά πρόσωπα) είναι η πρώτη προτεραιότητα, και η Τοπική Αυτοδιοίκηση η οποία είναι η πλησιέστερη προς τον πολίτη διοικητική δομή έχει βαθειά επίγνωση αυτού του ρόλου της. Η συνεργασία όλων των τοπικών δυνάμεων είναι η απαραίτητη προϋπόθεση και ελπίδα για την δημιουργία συνθηκών τοπικής ανάπτυξης.

Ο Δήμος Κασσάνδρας διευκολύνοντας τις τοπικές διαδικασίες δημιουργεί για τρίτη χρονιά στην περιοχή του την πολυεκδήλωση AGRO TOURISM 14-16/5/2010 σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Κασσάνδρας, τους αγρότες-παραγωγούς ποιοτικών φημισμένων τοπικών προϊόντων, τους μεταποιητές και Συνεταιρισμούς και βέβαια τους τουριστικούς επιχειρηματίες που σέβονται το περιβάλλον (τόσο το φυσικό, όσο και το κοινωνικό, το πολιτιστικό, το οικονομικό κ.λπ.).

Στην Agro Tourism 2010 όλοι μαζί οι παράγοντες του τόπου μας προσπαθούν να γνωρισθούν, να γνωρίσουν τα προϊόντα (τρόφιμα και καλλιτεχνήματα) και τις υπηρεσίες που προσφέρει ο καθένας και να διερευνήσουν δυνατότητες συνεργασίας, ώστε όλοι μαζί να προβάλουν την ενιαία ταυτότητα της περιοχής στους επισκέπτες, να επισημάνουν το δυναμισμό της τοπικής οικονομίας, αλλά και να δημιουργήσουν σταθερότερο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το τουριστικό προϊόν της Χαλκιδικής μπορεί να αποκτήσει ονοματεπώνυμα και να διαφοροποιηθεί ενσωματώνοντας στοιχεία του τοπικού πολιτισμού, και το εργαστήριο προβληματισμού είναι η AGRO TOURISM 2010”.

Τα εγκαίνια της Agro Tourism 2010 γίνονται σήμερα στις 7 το απόγευμα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024