Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Electrolux Professional εξοπλίζει το Westin Mumbai Garden City
Διαμάντι των κουζινών του ξενοδοχείου το κεντρικό μπλοκ Molteni

Η Electrolux Professional εξοπλίζει το Westin Mumbai Garden City

Κατασκευάστηκε αρχικά για εμπορικό κέντρο. Όμως το Mumbai Garden City μετατράπηκε σε ξενοδοχείο πολυτελείας Westin. Ένα όνομα γεμάτο γόητρο, μέρος της αλυσίδας Starwood, η οποία προσφέρει αριστοκρατική στέγαση, με έξοχη […]

Κατασκευάστηκε αρχικά για εμπορικό κέντρο. Όμως το Mumbai Garden City μετατράπηκε σε ξενοδοχείο πολυτελείας Westin. Ένα<...> όνομα γεμάτο γόητρο, μέρος της αλυσίδας Starwood, η οποία προσφέρει αριστοκρατική στέγαση, με έξοχη αίσθηση της φιλοξενίας στους πελάτες της. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των 5 διαθέσιμων εστιατορίων (3 εκ των οποίων βρίσκονται στον 18ο όροφο), πλήρως εξοπλισμένα με επαγγελματικά μηχανήματα της Electrolux Professional και με μια μοναδική – προσωπικής παραγγελίας – κουζίνα Molteni. Το εγκαίνια του ξενοδοχείου πραγματοποιήθηκαν τον Ιανουάριο.

Το σημείο “διαμάντι” των κουζινών του ξενοδοχείου είναι το κεντρικό μπλοκ Molteni, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, που σχεδιάστηκε και έγινε πραγματικότητα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Executive Chef του εστιατορίου “Prego”. Τα κύρια μηχανήματα αυτού του έργου τέχνης είναι: βραστήρας ζυμαρικών, 8 εστίες με “φλόγα άνθος”, διπλές φριτέζες, μπαιν μαρί, ψησταριά, γκριλ, 2 επιχρωμιωμένα πλατώ εψήσεως, 2 φούρνοι, ουδέτερα ντουλάπια και το κεντρικό ανοξείδωτο ράφι με τη φουτουριστική σαλαμάνδρα του.

Και άλλα μηχανήματα της Electrolux βρίσκονται στις διάφορες κουζίνες του ξενοδοχείου, πολλά από τα οποία ανήκουν στις σειρές Υψηλής Απόδοσης, Elco700 και Elco 900, μηχανήματα της σειράς thermaline, 25 πλυντήρια πιάτων (κάτω του πάγκου εργασίας, με κάλυμμα και τύπου τούνελ), 4 φούρνοι air-o-steam, 4 θερμαινόμενα τρόλευ banqueting και τα συστήματα εξαερισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024