Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕπίσκεψη του υπουργού Τουρισμού του Ισραήλ στα γραφεία του ΠΑΣΥΞΕ
Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων

Επίσκεψη του υπουργού Τουρισμού του Ισραήλ στα γραφεία του ΠΑΣΥΞΕ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Μαϊου, στα γραφεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, συνάντηση του υπουργού Τουρισμού του Ισραήλ, κ. Stes Miznikov, με τον πρόεδρο, το γραμματέα και το γενικό διευθυντή του […]

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Μαϊου, στα γραφεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, συνάντηση του υπουργού Τουρισμού του Ισραήλ,<...> κ. Stes Miznikov, με τον πρόεδρο, το γραμματέα και το γενικό διευθυντή του ΠΑΣΥΞΕ, κ.κ. Χ. Λοϊζίδη, Ι. Περδίο και Ζ. Ιωαννίδη, αντίστοιχα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ καλωσόρισε τον υπουργό Τουρισμού του Ισραήλ, καθώς και την υπόλοιπη αντιπροσωπεία από το Ισραήλ στα γραφεία του Συνδέσμου χαιρετίζοντας ταυτόχρονα την πρώτη τέτοια επίσημη επίσκεψη του, που πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας της Πρεσβείας του Ισραήλ.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του υπουργού για τα τουριστικά πράγματα του τόπου, με ειδικές αναφορές στο Στρατηγικό Σχέδιο Τουρισμού και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, καθώς επίσης και στους τρόπους περαιτέρω ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος μεταξύ των δύο φιλικών χωρών.

Τόσο από πλευράς του υπουργού Τουρισμού του Ισραήλ, όσο και από πλευράς του ΠΑΣΥΞΕ, τονίσθηκε η ανάγκη της συνέχισης των προσπαθειών, με απώτερο στόχο την επανένωση της Κύπρου και την ανάπτυξη του τουρισμού σε όλη την επικράτεια της προς όφελος της ευημερίας του συνόλου του κυπριακού λαού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024