Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠρωτοπορία της Emirates κατά του ‘συνδρόμου οικονομικής θέσης’

Πρωτοπορία της Emirates κατά του ‘συνδρόμου οικονομικής θέσης’

H Emirates Airlines είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία στον κόσμο που κατά τη διάρκεια των πολύωρων πτήσεων της, θα μοιράζει δωρεάν σε κάθε επιβάτη από μια επαναστατική συσκευή εξάσκησης των […]

H Emirates Airlines<.> είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία στον κόσμο που κατά τη διάρκεια των πολύωρων πτήσεων της, θα μοιράζει δωρεάν σε κάθε επιβάτη<...> από μια επαναστατική συσκευή εξάσκησης των άκρων σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί κάθε υπόνοια κινδύνου από το ενδεχόμενο πρόκλησης αγγειακού επεισοδίου. Αυτό ανακοίνωσε πρόσφατα στο Λονδίνο, όπου ανακηρύχθηκε ως ο πρώτος πελάτης του νέου κλινικά δοκιμασμένου συστήματος Airogym.

"Πρόκειται για ένα ευφυές εξάρτημα που αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στα πόδια τουλάχιστον κατά 50%" δηλώνει ο επικεφαλής των κλινικών δοκιμών χειρούργος αγγείων κ. John Scurr και εξηγεί: "Ο χρήστης πιέζει τα πόδια του εναλλάξ προς τα κάτω σε ένα φουσκωμένο υποπόδιο. Συμπιέζοντας τις φλέβες στα πόδια ωθεί το αίμα στις κύριες φλέβες στο γαστροκνήμιο. Η πίεση των ποδιών προκαλεί συστολή των μυών στο γαστροκνήμιο το οποίο λειτουργεί σαν μυϊκή αντλία που καθοδηγεί τη ροή του αίματος από τις φλέβες στην καρδία."

"Το Airogym θα ενθαρρύνει τους επιβάτες μας να ασκούνται κατά τη διάρκεια της πτήσης, κάτι για το οποίο τους παρακινούμε μέσα από το βίντεο και το περιοδικό της πτήσης" αναφέρει ο επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών της Emirates Dr. Alasdair Beatton και προσθέτει:

"Παρότι υπάρχουν πολλά να μάθουμε γύρω από το σύνδρομο αγγειακών επεισοδίων (Deep Vein Thrombosis, DVT) το οποίο εμφανίζεται σε συγκεκριμένες ομάδες που κάθονται ακίνητοι χωρίς να ασκούνται για μεγάλα χρονικά διαστήματα – ακόμη και όταν κάθονται στο σπίτι – το Airogym αποδείχθηκε ότι προάγει την κυκλοφορία του αίματος. Για αυτό η Emirates γίνεται η πρώτη αεροπορική εταιρία που υποστηρίζει αυτό το προϊόν και το προσφέρει στους πελάτες της."

"Το Airogym είναι απλό και διακριτικό εξάρτημα που επιτρέπει την άσκηση των μυών στα άκρα αποτελεσματικά και ήσυχα στην ασφάλεια και την άνεση μιας αεροπορικής θέσης" – επισημαίνει η κ Amanda Richards, Director Airogym. "Η χρήση του μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική επίσης σε όσους κάνουν καθιστική δουλειά καθώς και στους επιβάτες πλοίων, τρένων και αυτοκινήτων".

Ο Dr Ian Perry επικεφαλής σύμβουλος αεροπορικής ιατρικής από την πλευρά του διευκρινίζει ότι υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές ασκήσεις που μπορεί να κάνει κάποιος σε καθιστή θέση

Το πρωτοποριακό αυτό εξάρτημα σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από τον κ Paul Richards πρώην αρχιχειριστή της British Airways και πιλότο σε δρομολόγια μακρών αποστάσεων επί 33 χρόνια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024