Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΗ MidEast ψηφίστηκε ως ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία στην Ελλάδα
Επίσημος διαγωνισμός του περιοδικού Conde Nast Traveller

Η MidEast ψηφίστηκε ως ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία στην Ελλάδα

Η MidEast διακρίθηκε ως ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία στην Ελλάδα, βάσει του επίσημου διαγωνισμού που διοργάνωσε για πρώτη φορά για την ελληνική αγορά τουρισμού το περιοδικό Conde Nast […]

Η MidEast διακρίθηκε ως ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία στην Ελλάδα, βάσει του επίσημου διαγωνισμού που διοργάνωσε για πρώτη φορά<…> για την ελληνική αγορά τουρισμού το περιοδικό Conde Nast Traveller. Η διαδικασία ξεκίνησε πέρυσι τον Ιούλιο (2009) με έντυπο ερωτηματολόγιο του περιοδικού το οποίο οι αναγνώστες, καλοταξιδεμένοι με άποψη, κλήθηκαν να απαντήσουν, βαθμολογώντας τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η Ελλάδα και η Κύπρος.

Η MidEast έλαβε θέσεις στην πρώτη δεκάδα των καλύτερων ταξιδιωτικών γραφείων στην Ελλάδα όσον αφορά την εξυπηρέτηση του προσωπικού της, τη σχέση ποιότητας – τιμής, τη γνώση κι εμπειρία της σχετικά με τους προορισμούς, τις επιλογές καταλυμάτων, την αξιοπιστία αλλά και ως ταξιδιωτικό γραφείο συνολικά!

Πιο αναλυτικά, η MidEast διακρίθηκε με την:
1η θέση στο κριτήριο «Service/ Προσωπικό»
2η θέση στο κριτήριο «Value for money» (σχέση ποιότητας – τιμής)
2η θέση στο κριτήριο «Γνώση κι Εμπειρία σχετικά με τον προορισμό»
5η θέση στο κριτήριο «Επιλογές Καταλυμάτων»
10η θέση στο κριτήριο «Αξιοπιστία»
6η θέση ως ταξιδιωτικό γραφείο συνολικά

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, ιδιοκτήτρια της MidEast, δήλωσε σχετικά: “Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της MidEast που εργάζονται τόσο χρόνια και τόσο πιστά υπέρ του πελάτη, συμβάλλοντας έτσι καθημερινά στην επίτευξη τόσο θετικών αποτελεσμάτων. Διακρίσεις όπως αυτή, στη σημερινή δύσκολη εποχή που ζούμε, μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση και δύναμη για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!”.

Τα βραβεία Conde Nast Traveller είναι ένας διεθνώς καταξιωμένος θεσμός που καθιέρωσε το αμερικανικό περιοδικό εδώ και 22 χρόνια. Στα πρώτα ελληνικά βραβεία κοινού του περιοδικού Conde Nast Traveller, εξετάστηκε αποκλειστικά η Ελλάδα και η τουριστική βιομηχανία της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024