Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κίνηση στήριξης του τομέα της οργάνωσης συνεδρίων στη χώρα

Η C&C International μετακινεί τρία παγκόσμια συνέδρια στην Αθήνα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Μάιος 2010, 00:00

Η εταιρεία C&C International ανακοινώνει ότι, προκειμένου να στηρίξει στην παρούσα δύσκολη οικονομικά συγκυρία την επιχειρηματική<...>

δραστηριότητα και ειδικότερα τον τομέα της οργάνωσης συνεδρίων στη χώρα μας, μετακινεί στην Αθήνα τρία παγκόσμια συνέδρια που ήταν προγραμματισμένα να οργανωθούν σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις. 

Η C&C International έχει προχωρήσει σε αποκλειστική διεθνή συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως εκδοτικούς οίκους την Wiley-Blackwell, η οποία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, έχει παρουσία σε 27 χώρες και εκδίδει περισσότερα από 500 επιστημονικά περιοδικά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η C&C International δραστηριοποιείται διεθνώς ως conference producer και στο πλαίσιο αυτό σχεδιάζει και αναπτύσσει νέους συνεδριακούς θεσμούς σε ένα μεγάλο εύρος θεματολογίας. Το conference producing είναι μία πρωτοποριακή δραστηριότητα που υπερβαίνει τα όρια της απλής οργανωτικής υποστήριξης συνεδρίων και εστιάζει στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων συνεδριακών θεσμών σε τομείς ή θεματολογίες που υπάρχει αντίστοιχο ενδιαφέρον. 

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η C&C International και η Wiley-Blackwell αναπτύσσουν σειρά νέων παγκόσμιων ιατρικών συνεδρίων – θεσμών υπό τον γενικό τίτλο Excellence in, ο οποίος και εξειδικεύεται αναλόγως της ειδικότητας στην οποία απευθύνεται. Στόχος είναι η ανάπτυξη 10 νέων ετήσια επαναλαμβανόμενων παγκόσμιων συνεδρίων – θεσμών και σε βάθος δεκαετίας η διοργάνωση αθροιστικά 120 συνεδρίων που θα καλύπτουν τις σημαντικότερες ιατρικές ειδικότητες. Τα νέα αυτά συνέδρια διοργανώνονται σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις. Με τη συνεργασία της Wiley - Blackwell εξασφαλίζεται η συμμετοχή στην οργανωτική και επιστημονική επιτροπή των νέων συνεδρίων των πλέον διακεκριμένων παγκοσμίως επιστημόνων της ειδικότητας και chief editors των σημαντικότερων διεθνών επιστημονικών εκδόσεων όπως και η επικοινωνία με το σύνολο της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας της αντίστοιχης ειδικότητας. 

Το 2009 ξεκίνησε από τη Φλωρεντία ο πρώτος συνεδριακός θεσμός στην ειδικότητα της Παιδιατρικής με τον τίτλο Excellence in Paediatrics. To 2010 διοργανώνεται το 2ο Excellence in Paediatrics στο Λονδίνο. 

Για το 2010 και το 2011 είναι προγραμματισμένη η ενεργοποίηση 3 ακόμα νέων παγκόσμιων συνεδριακών θεσμών: Το Excellence in Oncology (2010), το Excellence In Rheumatology (2011), και το Excellence in Neurology (2011) με αναμενόμενη συμμετοχή 1.500 συνέδρων στο καθένα, αποφασίστηκε να μετακινηθούν και να οργανωθούν στην Αθήνα. 

Στόχος μας είναι, μέσα από τέτοιες συνεργασίες, σε περιόδους δύσκολες για την οικονομία της χώρας, να στηρίξουμε τον συνεδριακό τουρισμό και την επιχειρηματική δραστηριότητα. Στην κατεύθυνση αυτή θα κινηθούμε, ώστε να μετακινήσουμε στην Ελλάδα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό συνεδρίων για την περίοδο 2010-2014

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top