Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΗ C&C International μετακινεί τρία παγκόσμια συνέδρια στην Αθήνα
Κίνηση στήριξης του τομέα της οργάνωσης συνεδρίων στη χώρα

Η C&C International μετακινεί τρία παγκόσμια συνέδρια στην Αθήνα

Η εταιρεία C&C International ανακοινώνει ότι, προκειμένου να στηρίξει στην παρούσα δύσκολη οικονομικά συγκυρία την επιχειρηματική δραστηριότητα και ειδικότερα τον τομέα της οργάνωσης συνεδρίων στη χώρα μας, μετακινεί στην Αθήνα […]

Η εταιρεία C&C International ανακοινώνει ότι, προκειμένου να στηρίξει στην παρούσα δύσκολη οικονομικά συγκυρία την επιχειρηματική<...> δραστηριότητα και ειδικότερα τον τομέα της οργάνωσης συνεδρίων στη χώρα μας, μετακινεί στην Αθήνα τρία παγκόσμια συνέδρια που ήταν προγραμματισμένα να οργανωθούν σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Η C&C International έχει προχωρήσει σε αποκλειστική διεθνή συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως εκδοτικούς οίκους την Wiley-Blackwell, η οποία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, έχει παρουσία σε 27 χώρες και εκδίδει περισσότερα από 500 επιστημονικά περιοδικά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η C&C International δραστηριοποιείται διεθνώς ως conference producer και στο πλαίσιο αυτό σχεδιάζει και αναπτύσσει νέους συνεδριακούς θεσμούς σε ένα μεγάλο εύρος θεματολογίας. Το conference producing είναι μία πρωτοποριακή δραστηριότητα που υπερβαίνει τα όρια της απλής οργανωτικής υποστήριξης συνεδρίων και εστιάζει στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων συνεδριακών θεσμών σε τομείς ή θεματολογίες που υπάρχει αντίστοιχο ενδιαφέρον.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η C&C International και η Wiley-Blackwell αναπτύσσουν σειρά νέων παγκόσμιων ιατρικών συνεδρίων – θεσμών υπό τον γενικό τίτλο Excellence in, ο οποίος και εξειδικεύεται αναλόγως της ειδικότητας στην οποία απευθύνεται. Στόχος είναι η ανάπτυξη 10 νέων ετήσια επαναλαμβανόμενων παγκόσμιων συνεδρίων – θεσμών και σε βάθος δεκαετίας η διοργάνωση αθροιστικά 120 συνεδρίων που θα καλύπτουν τις σημαντικότερες ιατρικές ειδικότητες. Τα νέα αυτά συνέδρια διοργανώνονται σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις. Με τη συνεργασία της Wiley – Blackwell εξασφαλίζεται η συμμετοχή στην οργανωτική και επιστημονική επιτροπή των νέων συνεδρίων των πλέον διακεκριμένων παγκοσμίως επιστημόνων της ειδικότητας και chief editors των σημαντικότερων διεθνών επιστημονικών εκδόσεων όπως και η επικοινωνία με το σύνολο της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας της αντίστοιχης ειδικότητας.

Το 2009 ξεκίνησε από τη Φλωρεντία ο πρώτος συνεδριακός θεσμός στην ειδικότητα της Παιδιατρικής με τον τίτλο Excellence in Paediatrics. To 2010 διοργανώνεται το 2ο Excellence in Paediatrics στο Λονδίνο.

Για το 2010 και το 2011 είναι προγραμματισμένη η ενεργοποίηση 3 ακόμα νέων παγκόσμιων συνεδριακών θεσμών: Το Excellence in Oncology (2010), το Excellence In Rheumatology (2011), και το Excellence in Neurology (2011) με αναμενόμενη συμμετοχή 1.500 συνέδρων στο καθένα, αποφασίστηκε να μετακινηθούν και να οργανωθούν στην Αθήνα.

Στόχος μας είναι, μέσα από τέτοιες συνεργασίες, σε περιόδους δύσκολες για την οικονομία της χώρας, να στηρίξουμε τον συνεδριακό τουρισμό και την επιχειρηματική δραστηριότητα. Στην κατεύθυνση αυτή θα κινηθούμε, ώστε να μετακινήσουμε στην Ελλάδα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό συνεδρίων για την περίοδο 2010-2014

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024