Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΣυνάντηση επιχειρήσεων υπαίθρου ειδικών μορφων τουρισμού
1 και 2 Ιουνίου, στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής

Συνάντηση επιχειρήσεων υπαίθρου ειδικών μορφων τουρισμού

Στις 1 και 2 Ιουνίου 2010, στον Ταξιάρχη, προετοιμάζεται μία ακόμα Συνάντηση Επιχειρήσεων Υπαίθρου με φίλους-επιχειρηματίες ειδικών μορφών τουρισμού από την Πιερία, την Ημαθία, τις Σέρρες και τη Χαλκιδική (Ταξιάρχης […]

Στις 1 και 2 Ιουνίου 2010, στον Ταξιάρχη, προετοιμάζεται μία ακόμα Συνάντηση Επιχειρήσεων Υπαίθρου με φίλους-επιχειρηματίες ειδικών μορφών τουρισμού<...> από την Πιερία, την Ημαθία, τις Σέρρες και τη Χαλκιδική (Ταξιάρχης και Γαλάτιστα).

Οι συναντήσεις αυτές έχουν ιστορία από το 2007 και έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα περίπου 40 με τη συντονιστική φροντίδα του κ. Δ. Μιχαηλίδη (ΑγρΟραμα), με τις τελευταίες υπερτοπικές στην Κομοτηνή, την Κερκίνη, το Σουφλί, τη Μαρώνεια, τις Ροβιές Ευβοίας, τη Βολισσό και στα Μεστά Χίου, την Κόρινθο, την Καλαμάτα, το Εμπόριο Κοζάνης κ.ά.

Το γενικό πλαίσιο είναι ότι πρόκειται για ανταλλαγή επισκέψεων και εμπειριών ανάμεσα στα μέλη της ίδιας “οικογένειας” επαγγελματιών υπαίθρου. Έτσι η οργάνωση, ο συντονισμός, η υποστήριξη και η φιλοξενία διαμοιράζεται ανάμεσα στους συμμετέχοντες στην βάση των πραγματικών εξόδων, με κύριο στόχο να μπορέσει να γίνει ανταλλαγή εμπειριών, να γνωριστούν οι επιχειρηματίες και να γνωρίσουν τις επιχειρήσεις υπαίθρου, αλλά και να δημιουργηθεί μια βάση δικτύωσης. Σε πολλές περιπτώσεις η Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετέχει, αξιοποιώντας την ευκαιρία να προβάλει την περιοχή σε ανθρώπους που ξέρουν να εκτιμούν.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισημάνουν τα σημεία που προσδιορίζουν την ταυτότητα της περιοχής, που μπορεί να δώσει “ονομετώνυμο” στην αγροτική παραγωγή της περιοχής, την καλλιτεχνική δημιουργία της περιοχής και στις υπηρεσίες τουρισμού στην ορεινή περιοχή Χολομώντα και Ομβριανού Χαλκιδικής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024