Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Απόφαση για ένα πλαφόν τιμών, χωρίς να επηρεαστεί η ποιότητα των υπηρεσιών

Ανοιχτή συζήτηση τουριστικών φορέων της Χαλκιδικής

Τατιάνα Ρόκου - 25 Μάιος 2010, 00:00

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαΐου 2010, ανοιχτή συζήτηση φορέων της Χαλκιδικής με θέμα "Η Χαλκιδική είναι προσιτός προορισμός". Μετά το πρόγραμμα δράσης μείωσης τιμών 45 πλέον ξενοδοχείων της Χαλκιδικής για το μήνα Ιούνιο, η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής...

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαΐου 2010, ανοιχτή συζήτηση φορέων της Χαλκιδικής με θέμα “Η Χαλκιδική είναι προσιτός προορισμός”. Μετά το<...>

πρόγραμμα δράσης μείωσης τιμών 45 πλέον ξενοδοχείων της Χαλκιδικής για το μήνα Ιούνιο, η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής οργάνωσε με πρωτοβουλία της σύσκεψη όλων των φορέων. Σκοπός ήταν να αναδειχθεί το πραγματικό πρόσωπο της Χαλκιδικής, αυτό που προβάλλει καλές και φθηνές υπηρεσίες, τόσο εντός όσο και εκτός ξενοδοχείων.

Στη σύσκεψη παρευρέθησαν εκπρόσωποι της Νομαρχίας και του Επιμελητηρίου, Δήμων και Εμπορικών Συλλόγων, εκπρόσωποι της ένωσης camping και ενοικιαζομένων δωματίων.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην καθιέρωση ενιαίας χαμηλότερης τιμής για μια ομάδα πέντε βασικών προϊόντων που καταναλώνει περισσότερο στις διακοπές του ο τουρίστας όπως είναι: καφές, νερό, αναψυκτικό, μπίρα και ένα παραδοσιακό ελληνικό φαγητό. Η πρόταση είναι μόνο μια από τις δράσεις που συσπειρώνουν τους φορείς προκειμένου να ανταπεξέλθουν με τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.

Θετικά αντιμετωπίστηκε η πρόταση από τους φορείς οι οποίοι θα καλέσουν τα μέλη τους να ανταποκριθούν. ΚαθΆόλη τη διάρκεια της συνάντησης, το κυρίαρχο μήνυμα ήταν ότι είναι εφικτό να ισχύσει ένα πλαφόν τιμών, χωρίς να επηρεαστεί η ποιότητα των υπηρεσιών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top