Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΔιοργάνωση Catamarans Cup International από την Istion Yachting
Για πρώτη φορά, αγώνας αποκλειστικά για σκάφη καταμαράν

Διοργάνωση Catamarans Cup International από την Istion Yachting

Η εταιρεία Istion Yachting δραστηριοποιείται από το 1992 στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού. Διαχειρίζεται σημαντικό αριθμό επαγγελματικών σκαφών αναψυχής, προσελκύοντας κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες απ’όλο τον κόσμο. Σε συνεργασία με […]

Η εταιρεία Istion Yachting δραστηριοποιείται από το 1992 στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού. Διαχειρίζεται σημαντικό αριθμό επαγγελματικών<...> σκαφών αναψυχής, προσελκύοντας κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες απ’όλο τον κόσμο. Σε συνεργασία με ναυτικούς ομίλους, σχολές ιστιοπλοΐας και ένα εκτεταμένο διεθνές δίκτυο εξειδικευμένων πρακτορείων, έχει προγραμματίσει να διοργανώσει έναν ιστιοπλοϊκό αγώνα με καταμαράν από 23-30 Οκτωβρίου 2010, το Catamarans Cup International.

Για πρώτη φορά, διοργανώνεται ένας αγώνας αποκλειστικά για σκάφη αυτού του τύπου και ως εκ τούτου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τη ιστιοπλοϊκή κοινότητα. Κάθε σκάφος φιλοξενεί από 10 έως 12 άτομα και συνολικά αναμένεται να συμμετέχουν περί τους 250 ιστιοπλόους. Το Catamarans Cup International θα ξεκινήσει από τον Aλιμο στις 23 Οκτωβρίου και θα ακολουθήσει τη διαδρομή Αρχαία Επίδαυρος – Μέθανα – Ύδρα – Δοκός – Ερμιόνη – Πόρος για να καταλήξει στις 30 Οκτωβρίου στον Aλιμο. Η επίσημη έναρξη του αγώνα θα δοθεί στην Αρχαία Επίδαυρο την 24η Οκτωβρίου και η λήξη θα λάβει χώρα στον Πόρο την 27 Οκτωβρίου.

Κάθε μέρα θα πραγματοποιείται ένα σκέλος του αγώνα και στο λιμάνι τερματισμού θα πραγματοποιείται τοπική γιορτή υπό την αιγίδα του Δήμου της περιοχής προς τιμή των συμμετεχόντων και απονομή των επάθλων στους νικητές. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα πραγματοποιούνται επίσης παράλληλες εκδηλώσεις (περιηγήσεις, διαγωνισμοί, κοινωνικές εκδηλώσεις, κα).

Επίσημοι υποστηρικτές του αγώνα είναι οι Δήμοι Επιδαύρου, Ερμιόνης, Υδραίων, Μεθάνων και Πόρου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024