Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσεις3.800 hosted buyers συναντώνται στη Φρανκφούρτη
Διεθνής έκθεση IMEX

3.800 hosted buyers συναντώνται στη Φρανκφούρτη

Η διεθνής έκθεση IMEX άνοιξε χθες τις πύλες τις σε 3.800 hosted buyers από όλη την Ευρώπη, αλλά και μακρινές αγορές συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας Αμερικής, της Ρωσίας, της Κίνας, της […]

Η διεθνής έκθεση IMEX άνοιξε χθες τις πύλες τις σε 3.800 hosted buyers από όλη την Ευρώπη, αλλά και μακρινές αγορές συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας<...> Αμερικής, της Ρωσίας, της Κίνας, της Βραζιλίας, της Νότιας Αφρικής, της Ινδίας, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας, καθώς και σε πολλές χιλιάδες εμπορικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Όλοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνεργαστούν με 3.500 διαφορετικούς εκθέτες από 150 χώρες κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Σήμερα, στον όγδοο χρόνο της, η βραβευμένη εμπορική έκθεση για τις διεθνείς συναντήσεις, εκδηλώσεις και την τουριστική βιομηχανία κινήτρων, έχει αναπτύξει έτσι το πρόγραμμα hosted buyer κατά τους τελευταίους 12 μήνες, ώστε οι περισσότεροι να παραμένουν και για τις τρεις ημέρες της έκθεσης. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της IMEX Group, Ray Bloom, “αυτό σημαίνει ότι οι αγοραστές θα δαπανήσουν περισσότερο χρόνο στο χώρο της έκθεσης, συναντώντας εκθέτες και κλείνοντας επιχειρηματικές συμφωνίες, το οποίο είναι και σε τελική ανάλυση, το ζητούμενο για όλους μας εδώ αυτήν την εβδομάδα. Είμαστε επίσης ευτυχείς που υποδεχόμαστε 45 εντελώς νέα γκρουπ hosted buyers αυτή τη χρονιά, συμπεριλαμβανομένων μιας σημαντικής αύξησης αγοραστών από τις αναδυόμενες αγορές της Κίνας, της Ινδίας και της Βραζιλίας”.

Επίσης, η έκθεση υποδέχεται και 38 ολοκαίνουργια περίπτερα. Ακόμη, 62 υπάρχοντες εκθέτες -μεταξύ των οποίων και οκτώ όμιλοι ξενοδοχείων- έχουν αυξήσει το μέγεθος των περιπτέρων τους από πέρυσι.

Η ζήτηση από τους εκθέτες εξ Ασίας ήταν επίσης ισχυρή, με τη Σρι Λάνκα, τη Σεούλ, την Ινδία, την Κορέα, την Κίνα, τη Μαλαισία, Μακάο, η Ινδονησία, η Ταϊβάν και η Ιαπωνία να επιζητούν να δημιουργήσουν μεγαλύτερο αντίκτυπο, με μεγαλύτερα περίπτερα.

Αρκετές εταιρείες κρουαζιέρας είναι μεταξύ των νέων εκθετών, συμπεριλαμβανομένων των Transocean και Business on Cruise. Ακό,η η Μαδρίτη και το Πόζναν -παλαιότερος νικητής της IMEX Wild Card- έχουν δικά τους περίπτερα για πρώτη φορά. Νέοι συμμετέχοντες από τον ιδιωτικό τομέα είναι οι Meeting Point International, Showcare, DMC4EU, Green Globe Τουρισμού, Kenes Group και Business Travel Group.

Επέκταση της εκπαίδευσης
Το πρόγραμμα New Vision της IMEX συνεχίζει να θέτει όλο και υψηλότερα πρότυπα για την ποικιλία, την ποιότητα και το πεδίο των αγγλικών και των γερμανικών του σεμιναρίων. Αυτό το χρόνο, προσφέρονται συνολικά 82 σεμινάρια, παρουσιάσεις και εργαστήρια. Το Professional Development and Innovation Pavilion, υπό την αιγίδα του Convention Industry Council, προσφέρει μια εξαιρετική πλατφόρμα για συνεδρίες στο χώρο της έκθεσης.

Το περασμένο έτος η IMEX ξεκίνησε τις “Συναντήσεις κάτω από το μικροσκόπιο” Meetings Under the Microscope), για να βοηθήσει τους δσιοργανωτές συνεδρίων να δουν πέρα από τα logistics των συνεδρίων και του σχεδιασμού εκδηλώσεων. Το πρόγραμμα αυτό επεκτάθηκε τώρα και με μελέτες περιπτώσεων και εκπαιδευτικές συνεδρίες.

Νέες είναι επίσης και οι συνεδρίες στο Corporate Responsibility Centre, το οποίο δημιουργήθηκε από το GMIC (Green Meeting Industry Council). Οι συνεδρίες αυτές είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση για την “πράσινη” εκπαίδευση και θα προσφέρουν περιπτωσιολογικές μελέτες (case studies) από τους προηγούμενους βραβευθέντες και κατευθύνσεις για το “πώς να γίνει κανείς πράσινος”. Κάτι νέο είναι φέτος και “συνεδρίες energiser, που προσφέρουν καθημερινά αναζωογόνηση μέσω γιόγκα και ασκήσεων αναπνοής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024