Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Επιστολή Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και HAPCO σε ξένους tour operators και διεθνή ΜΜΕ

Η Ελλάδα πανέτοιμη για τη φιλοξενία συνεδρίων

Θοδωρής Κουμέλης - 27 Μάιος 2010, 00:00

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, σε συνεργασία με τον HAPCO, απέστειλε επιστολή σε ξένους tour operators και στα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, πληροφορώντας άπαντες ότι η χώρα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει κάθε είδους συνεδριακή εκδήλωση...

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, σε συνεργασία με τον HAPCO, απέστειλε επιστολή σε ξένους tour operators και στα<...>

διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, πληροφορώντας άπαντες ότι η χώρα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει κάθε είδους συνεδριακή εκδήλωση.

Η επιστολή έχει ως εξής:
Το Ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων  HAPCO, διαβεβαιώνει ότι η Ελλάδα παραμένει μια ασφαλής και οικονομικά προσιτός προορισμός για συνέδρια και ταξίδια κινήτρων, παρά την τρέχουσα οικονομική ύφεση.

Όλες οι απεργίες και οι διαδηλώσεις που έλαβαν χώρα κατά τις πρώτες ημέρες του Μαΐου 2010 στην Αθήνα ήταν σαφώς περιορισμένες σε έναν συγκεκριμένο, περιορισμένο χώρο στο κέντρο της πόλης. Επιπλέον, καμία διαδήλωση δεν επηρέασε κανέναν από τα παραδοσιακούς τουριστικούς προορισμούς ανά την Ελλάδα.

Το γνωστό, ήρεμο κλίμα έχει επανέλθει, μαζί με τον διάσημο, ωραίο ελληνικό καιρό. Παρά τις στιγμιαίες δυσκολίες, η ελληνική συνεδριακή αγορά είναι ακόμη ισχυρή. Το προϊόν της είναι άκρως ανταγωνιστικό με σαφή “value for money” προσανατολισμό και με την πολύ γνωστή διάθεση των Ελλήνων επαγγελματιών διοργανωτών συνεδρίων. Δεν εγγυόμαστε μόνο, αλλά είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση τυχόν περαιτέρω προκλήσεων”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top