Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΞεκινά η λειτουργία του ξενοδοχείου Krinos Suites Hotel στο Μπατσί Ανδρου
Από τις 15 Ιουνίου 2010

Ξεκινά η λειτουργία του ξενοδοχείου Krinos Suites Hotel στο Μπατσί Ανδρου

Το Krinos Suites Hotel είναι ένα ελκυστικό συγκρότημα με αυτόνομες σουίτες στην καρδιά του κυκλαδίτικου νησιού της Aνδρου, στον παραθαλάσσιο γραφικό οικισμό Μπατσί. Τον πυρήνα της ξενοδοχειακής μονάδας αποτελεί το […]

Το Krinos Suites Hotel είναι ένα ελκυστικό συγκρότημα με αυτόνομες σουίτες στην καρδιά του κυκλαδίτικου νησιού της Aνδρου, στον<...> παραθαλάσσιο γραφικό οικισμό Μπατσί. Τον πυρήνα της ξενοδοχειακής μονάδας αποτελεί το αναπαλαιωμένο διδασκαλείο και εργαστήριο σηροτροφίας του 19ου αιώνα, που λειτούργησε κατά τον 20ο αιώνα ως ξενοδοχείο με την επωνυμία “Κρίνος”. Τη μονάδα σήμερα συμπληρώνουν δύο νέα μικρότερα κτίρια, που εναρμονίζονται με το παλιό κτίριο και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Στο ισόγειο του αναπαλαιωμένου κτίσματος, με θέα στη θάλασσα, διαμορφώθηκε το Κρίνος Αrt Cafe, στο οποίο ο φιλοξενούμενος ή ο απλός επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει την ιστορική διαδρομή του νησιού μέσα από πλούσιο φωτογραφικό και βιβλιογραφικό υλικό, να δει ή και να συμμετάσχει σε διάφορες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και να δοκιμάσει ποικιλίες αφεψημάτων, εδέσματα και cocktail.

Το Krinos Suites Hotel αποτελείται από εννιά ευρύχωρες σουίτες με θέα στη θάλασσα. Η καθεμιά από αυτές προσφέρει αυτονομία πρόσβασης, αυτονομία κλιματισμού, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, και υπέροχες βεράντες με εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα. Όλες οι σουίτες διακρίνονται για την ποιοτική τους κατασκευή, την υψηλή τεχνολογία των παροχών και το λειτουργικό σχεδιασμό των χώρων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024