Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιεθνή επιστημονικά συνέδρια στο Porto Heli Conference Centre
Συνεδρίες πάνω στο κύμα

Διεθνή επιστημονικά συνέδρια στο Porto Heli Conference Centre

Στα μέσα Μαΐου και για 3 ημέρες πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο Porto Heli Conference Centre, το 45ο Διεθνές Ιατρικό Διαβητολογικό Συνέδριο, δυναμικότητας 200 συνέδρων. Στα πλαίσια του συνεδρίου που έλαβε […]

Στα μέσα Μαΐου και για 3 ημέρες πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο Porto Heli Conference Centre<...>, το 45ο Διεθνές Ιατρικό Διαβητολογικό Συνέδριο, δυναμικότητας 200 συνέδρων. Στα πλαίσια του συνεδρίου που έλαβε χώρα στους υψηλών προδιαγραφών συνεδριακούς χώρους του Συνεδριακού Κέντρου Πόρτο Χέλι, δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να ακούσουν διακεκριμένους ομιλητές συζητώντας μαζί τους ενδιαφέροντα θέματα και απόψεις, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη μαγευτική ατμόσφαιρά του Κόλπου του Πόρτο Χελίου. Κατά τη διάρκεια του συνέδριου, το οποίο διοργανώθηκε σε συνεργασία με τη Διεθνή Διαβητολογική Εταιρεία, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις που έλαβαν μέρος στην παραλία του ξενοδοχείου AKS Porto Heli, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Σύμφωνα και με τον υπεύθυνο Οργάνωσης του συνεδρίου, “καθΆόλη τη διάρκεια του συνεδρίου τόσο η φιλοξενία από πλευράς προσωπικού της AKS Hotels, όσο και οι άρτιες συνεδριακές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του Porto Heli Conference Centre, σε συνδυασμό με τη μαγευτική τοποθεσία του Πόρτο Χελίου, ενθουσίασαν όλους τους συμμετέχοντες”.

Το ξενοδοχείο 4* AKS Porto Heli της αλυσίδας AKS Hotels φιλοξένησε 200 σύνεδρους, επιστήμονες και ερευνητές από τη διεθνή και ελληνική ιατρική κοινότητα, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις ομορφιές της περιοχής, αλλά και να επισκεφθούν το νησί των Σπετσών που απέχει 10 λεπτά από το Πόρτο Χέλι, αλλά και το Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

Ακόμη, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 28 μέχρι και 30 Μαΐου το 2ο Διεθνές Συνέδριο Μυκητολογίας, δυναμικότητας 150 συνέδρων στο υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο Porto Heli Conference Centre. Στα πλαίσια του διήμερου συνεδρίου που έλαβε χώρα στους υψηλών προδιαγραφών συνεδριακούς χώρους του Porto Heli Conference Centre και διοργανώθηκε από την Ελληνική Διεθνή κοινότητα Μυκητολογίας, πραγματοποιήθηκαν σημαντικές παρουσιάσεις και συζητήσεις σε θέματα διάγνωσης και αντιμετώπισης της ασθένειας Ζυγωμήκωσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024