Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ενα από τα κορυφαία boutique hotels στην Ευρώπη

Το Kivotos Hotel υποψήφιο στα φετινά World Travel Awards

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 Ιούνιος 2010, 00:00

Το πολυβραβευμένο Kivotos Hotel στη Μύκονο, είναι ένα από τα υποψήφια ξενοδοχεία στην κατηγορία Europe’s Leading Boutique Resort στα<...>

φετινά βραβεία World Travel Awards.

Περήφανο μέλος των The Leading Small Hotels of the World, το Kivotos αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη αντίληψη του τουρισμού πολυτελείας. Πολλοί είναι οι παράγοντες που το κάνουν ξεχωριστό: Η θέση του πάνω στη θάλασσα, στις νότιες ακτές ενός από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς στον κόσμο, τη Μύκονο, με την άπλετη θέα προς το μπλε του Αιγαίου, οι χώροι του με τα μωσαϊκά και τα βοτσαλωτά, τα γλυπτά και τις τοιχογραφίες επωνύμων καλλιτεχνών, τα δωμάτια με τις αυθεντικές αντίκες και τα σύγχρονα έργα τέχνης. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η αρμονική μίξη των αντικειμένων του παρελθόντος, μέσα σε έναν ιδιαίτερο χώρο παραδοσιακής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, που προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Τα World Travel Awards, θεωρούνται ως τα Oscars στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία και αποτελούν κορυφαίο κίνητρο για παροχή ποιοτικών προτύπων υψηλού επιπέδου στην παγκόσμια βιομηχανία του ταξιδιού και του τουρισμού, που ενθαρρύνει την τελειότητα σε όλα τα επίπεδα, από την προϊοντική καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την κατάρτιση προσωπικού, μέχρι την εξυπηρέτηση των πελατών και τη γενική απόδοση. Οι κατηγορίες υποψηφίων ποικίλουν: Aπό προορισμούς, τουριστικούς οργανισμούς και αεροπορικές μέχρι πολυτελή ξενοδοχεία και οργανωτές ταξιδιών περιπέτειας. Η online ψηφοφορία δίνει τη δυνατότητα τόσο στους επαγγελματίες του τουρισμού όσο και στους ταξιδιώτες - πελάτες, να υποστηρίξουν τις αγαπημένες τους επιχειρήσεις και brands σε αυτή την αναμέτρηση.

“Τα World Travel Awards είναι ουσιαστικά μια διεθνής μέτρηση επιδόσεων με στόχο την τελειότητα στον τομέα του ταξιδιού και της φιλοξενίας” δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Φίλιππος Μιχόπουλος. “Η υποψηφιότητά μας είναι μια αναγνώριση για εμάς, αλλά και μια διαπίστωση ότι τόσο οι πελάτες μας όσο και οι επαγγελματίες του τουρισμού έχουν τις καλύτερες εντυπώσεις από το Kivotos” πρόσθεσε.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top