Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ενεργή συμμετοχή στον εορτασμό

Δράσεις του ΔΑΑ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Τατιάνα Ρόκου - 04 Ιούνιος 2010, 00:00

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συμμετέχει ενεργά και φέτος στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, με τις ακόλουθες πρωτοβουλίες<...>

:

Εθελοντική δενδροφύτευση στο παραλιακό πάρκο της Αρτέμιδος
Την Παρασκευή 4 Ιουνίου, το προσωπικό του ΔΑΑ και εθελοντές από άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο, θα βρίσκονται στο παραλιακό πάρκο της Αρτέμιδος για εθελοντική δενδροφύτευση. Η δράση αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα ανάδειξης της περιοχής που υλοποιεί ο ΔΑΑ. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2006, με την κατασκευή του πάρκου, σε μια έκταση 26 στρεμμάτων κατά μήκος της μεγαλύτερης παραλίας του Δήμου.

Διοργάνωση έκθεσης ζωγραφικής για τους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος
Την Παρασκευή 4 Ιουνίου, οι μαθητές του σχολείου θα παρουσιάσουν τα έργα τους με θέμα “Η Φώκια στην Ελλάδα” και θα ενημερωθούν για τα προγράμματά υιοθεσίας της φώκιας στη χώρα μας από εκπροσώπους του ΔΑΑ και της οργάνωσης Mom. Επιβραβεύοντας τη συμμετοχή των παιδιών, ο ΔΑΑ θα καλύψει τα έξοδα υιοθεσίας μιας φώκιας από τη ΜOm για ένα χρόνο, για λογαριασμό του σχολείου.

Πρόγραμμα Ανακύκλωσης στα σχολεία της Αρτέμιδος
Για μία ακόμη χρονιά, το αεροδρόμιο επιβραβεύει τα σχολεία της Αρτέμιδος για την ενθουσιώδη συμμετοχή των παιδιών στο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης του ΔΑΑ προσφέροντας εκπαιδευτικό υλικό, κατασκευάζοντας έργα υποδομής και οργανώνοντας περιβαλλοντικές δραστηριότητες. Το 2009, τα παιδιά ανακύκλωσαν 3 τόνους χαρτιού & αλουμινίου, ενώ από το 2005 μέχρι σήμερα η ανακύκλωση ξεπερνά τους 30 τόνους.

Διήμερο Ανακύκλωσης για τους εργαζομένους στο ΔΑΑ
Προκειμένου να ενισχύσουμε το πρόγραμμα ανακύκλωσης στο ΔΑΑ, την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4 Ιουνίου, διοργανώνεται διαγωνισμός ανακύκλωσης μεταξύ των εργαζομένων του ΔΑΑ με σκοπό να προσκομιστούν όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά προς ανακύκλωση.

Υποτροφίες στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Για 8η συνεχή χρονιά, ο ΔΑΑ χορηγεί 2 υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Τμήμα Περιβάλλοντος, με αντικείμενο την περιβαλλοντική διαχείριση), ενθαρρύνοντας και ενισχύοντας την ακαδημαϊκή έρευνα στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top