Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Εκπαιδευτικό ταξίδι στη Ρόδο από τον ΕΟΤ-Μιλάνου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Ιούνιος 2010, 00:00

Στα πλαίσια προβολής του τουριστικού προορισμού της Ρόδου και ειδικώτερα της αναβαθμισμένης Συνεδριακής της υποδομής, το γραφείο ΕΟΤ Μιλάνου οργάνωσε και πραγματοποίησε<...>

ταξίδι εξοικείωσης τουριστικών παραγόντων από την Ιταλία το τετραήμερο 27-30/05/2010 φιλοξενούμενοι από τον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ).

Στην 15μελή αποστολή συμμετείχαν δημοσιογράφοι των κορυφαίων ημερήσιων / εβδομαδιαίων τουριστικών εντύπων, οργανωτές συνεδρίων και Buyers.

Επίσκεψη ξενοδοχειακών μονάδων, συνεδριακών υποδομών, αρχαιολογικών χώρων της Λίνδου, του κέντρου ιαματικών πηγών της Καλλιθέας, σε βάθος γνωριμία με τον πολιτιστικό / ιστορικό πλούτο της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου μέσω εμπεριστατομένων ξεναγήσεων, αλλά και η προσφορά γευμάτων με τις μοναδικές γεύσεις Ροδιακής κουζίνας γκουρμέ άφησαν άφωνους τους συμμετέχοντες με κορύφωση το επίσημο δείπνο στο Super Dome του Rodos Palace, προσφορά στην αποστολή, όπως και η φιλοξενία απο τo Rodos Palace.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε σε κεντρική συνεδριακή αίθουσα του εν λόγω ξενοδοχείου σεμινάριο παρουσίασης του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου παρουσία της ιταλικής αποστολής και τοπικών τουριστικών παραγόντων –ξενοδόχων, τουρ. πρακτόρων κ.ά.- με βασικούς εισηγητές το γενικό διευθυντή της ΠΡΟΤΟΥΡ, την πρόεδρο του Μουσείου Νεοελληνικής τέχνης κα Μαρία Σαββαΐδου. Χαιρετισμό απηύθηνε ο αντιδήμαρχός Ρόδου κ. Μανώλης Καμπουρόπουλος, ενώ ο διευθυντής του Γραφείου ΕΟΤ Μιλάνου, κ. Μιχ. Τερζίμπασης στην παρουσίασή του αναφέρθηκε στην ιταλική τουριστική αγορά και την πορεία των μεχρι σήμερα κρατήσεων.

Οι εντυπώσεις των συμμετεχόντων ήταν άριστες από την εμπεριστατομένη γνωριμία με το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν της Ρόδου χάρη στην ιδιαίτερη επιμέλεια του προγράμματος και την εγκάρδια φιλοξενία εκ μέρους των τουριστικών παραγόντων του νησιού.

Ευχάριστη έκπληξη στο ενδιάμεσο των πτήσεων από και προς την Ρόδο, με φροντίδα της Δ/σης Δημ. Σχέσεων ΕΟΤ επίσκεψη της αποστολής στο κέντρο της Αθήνας, η ξενάγησή της στο Μουσείο της Ακρόπολης, αλλά και η γνωριμία της με το παραθαλάσσιο μέτωπο και τις τουριστικές υποδομές της Ανατ. Αττικής, με κατάληξη την ξενάγηση στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top