Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΦορείςΌλγα Κεφαλογιάννη: Επιτακτική ανάγκη διασφάλισης της αειφορίας
Παγκόσμια Ημέρα για το Περιβάλλον

Όλγα Κεφαλογιάννη: Επιτακτική ανάγκη διασφάλισης της αειφορίας

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Περιβάλλον, δήλωσε ότι: «Το μήνυμα για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα…

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή την<...> Παγκόσμια Ημέρα για το Περιβάλλον, δήλωσε: “Το μήνυμα για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος συνοψίζεται στην επιτακτική ανάγκη διασφάλισης της αειφορίας. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα της τάσης που αναπτύσσεται σε ολόκληρο τον κόσμο, γύρω από τον `πράσινο τουρισμό`. Με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και την παράδοση, με απλές πρακτικές διαχείρισης των φυσικών πόρων, ο Τουρισμός στη χώρα μας χρειάζεται να αναπτυχθεί στη βάση μιας διαφορετικής φιλοσοφίας, παραμένοντας σύγχρονος και ανταγωνιστικός. επαγγελματίες του τουρισμού, Έλληνες και ξένοι τουρίστες μπορούν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, να αλλάξουν τις καθημερινές τους συνήθειες και να συμβάλλουν, με το δικό τους τρόπο, στην προστασία του περιβάλλοντος. Τουρισμός και περιβάλλον μπορούν και πρέπει να συμβαδίζουν αρμονικά. Αυτός θα πρέπει να είναι ο δρόμος για το νέο μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης που αναζητάμε”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024