Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΗ Electrolux Professional χορηγός του διαγωνισμού San Pellegrino 2010
Τα 50 καλύτερα εστιατόρια παγκοσμίως

Η Electrolux Professional χορηγός του διαγωνισμού San Pellegrino 2010

Τα βραβεία για τα “50 καλύτερα παγκοσμίως εστιατόρια San Pellegrino 2010” απονέμονται κάθε χρόνο στο Λονδίνο. Ο κατάλογος με τα αποτέλεσμα μιας εκτενούς ψηφοφορίας, της Παγκόσμιας Ακαδημίας των 50 καλύτερων […]

Τα βραβεία για τα “50 καλύτερα παγκοσμίως εστιατόρια San Pellegrino 2010” απονέμονται κάθε χρόνο στο Λονδίνο. Ο κατάλογος με<...> τα αποτέλεσμα μιας εκτενούς ψηφοφορίας, της Παγκόσμιας Ακαδημίας των 50 καλύτερων εστιατορίων, δημιουργήθηκε από τους πιο διάσημους παγκοσμίως σεφ, διάσημους κριτικούς τροφίμων, ηγετικών εστιατόρων και πολύ-ταξιδεμένων gourmands, για να καθορίσουν τα καλύτερα εστιατόρια που λειτουργούν στον κόσμο σήμερα.

Το δανέζικο εστιατόριο “Noma” (δύο αστέρια Michelin) έλαβε την πρώτη θέση από τo El Bulli της Ισπανίας, στον κατάλογο των 50 καλυτέρων παγκοσμίως εστιατορίων San Pellegrino 2010. Το εστιατόριο αυτό που βρίσκεται στην Κοπεγχάγη, διευθύνετε από τον επικεφαλή σεφ Rene Redzepi, με την ομάδα του και ανέβηκε από την τρίτη, στην πρώτη θέση στον κατάλογο του 2010.

Μετά από τέσσερα χρόνια κυριαρχίας, το εστιατόριο “El Bulli” έχασε την “κορώνα” του και πέφτει στην δεύτερη θέση, “σπρώχνοντας” το έως πέρυσι στη δεύτερη θέση εστιατόριο “Fat Duck” στην τρίτη θέση.

Ο Rene Redzepi ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές Σεφ στην εκδήλωση Cook it Raw, που υποστηρίχτηκε από την Electrolux τον περασμένο Ιανουάριο. Μαζί με τον Claude Bosi (εστιατόριο “Hibiscus” στο Λονδίνο), τον Daniel Patterson (εστιατόριο Cφi στο Σαν Φρανσίσκο) και τον Dave Chang (εστιατόριο Momufuku στη Νέα Υόρκη), παρουσίασε μια νέα έννοια της κουζίνας, σε αρμονία με τη φύση και πειραματιζόμενος με τεχνικές εξοικονόμησης ενέργειας, επωφελούμενος της υποστήριξης των μηχανημάτων της Electrolux Professional στη ζωντανή επίδειξή του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024