Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση των μελών του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου
Ανταλλαγή απόψεων για την τρέχουσα τουριστική κατάσταση

Συνάντηση των μελών του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Την Τρίτη 1 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη καλοκαιρινή συνάντηση των μελών του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου στο ξενοδοχείο “Mitsis Grand Hotel”. Προσκεκλημένοι ήταν ο Επιθεωρητής Εργασίας Ρόδου, κ. Γιώργος Ζωγραφίδης […]

Την Τρίτη 1 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη καλοκαιρινή συνάντηση των μελών του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου στο ξενοδοχείο<...> “Mitsis Grand Hotel”. Προσκεκλημένοι ήταν ο Επιθεωρητής Εργασίας Ρόδου, κ. Γιώργος Ζωγραφίδης και ο δικηγόρος – εργατολόγος κ. Ηλίας Ζωγραφίδης.

Οι προσκεκλημένοι αναφέρθηκαν στον νέο νόμο που καθορίζει τα εργασιακά θέματα και ανέλυσαν τις αλλαγές που προέκυψαν στην εργατική νομοθεσία σε σχέση με τις μέχρι τώρα ισχύουσες διατάξεις. Τα μέλη του συλλόγου αντάλλαξαν στη συνέχεια απόψεις για την τρέχουσα τουριστική κατάσταση, την πορεία των κρατήσεων και την προοπτική των συμβολαίων με τους Tour Operators.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024