Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣυναντήσεις του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού με tour operators
Διαβεβαίωση για διατήρηση της πτητικής πληρότητας προς την Ελλάδα τους επόμενους μήνες

Συναντήσεις του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού με tour operators

Ιδιαιτέρως σημαντικές συναντήσεις πραγματοποίησε με εκπροσώπους των μεγάλων Tour OperatorΆs TUI και Thomas Cook προχθες στη Ρόδο και χθες στην Αθήνα ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Κυβέρνησης να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα που διαμορφώνεται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, στον τομέα του Τουρισμού….

Ιδιαιτέρως σημαντικές συναντήσεις πραγματοποίησε με εκπροσώπους των μεγάλων Tour OperatorΆs TUI<...> και Thomas Cook προχθες στη Ρόδο και χθες στην Αθήνα ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Κυβέρνησης να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα που διαμορφώνεται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, στον τομέα του Τουρισμού.

Στη Ρόδο χθες ο υφυπουργός συναντήθηκε με τα κορυφαία στελέχη της TUI κ.κ. Will Waggott και Johan Lundgren και είχε μακρά συζήτηση μαζί τους σε δείπνο που τους παρέθεσε για θέματα του τουρισμού. Ο κ. Νικητιάδης συζήτησε με τους εκπροσώπους της TUI τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης συνεργασίας με τη χώρα μας. Τα διοικητικά στελέχη της TUI διαβεβαίωσαν τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού ότι θα διατηρήσουν την πτητική πληρότητα προς την Ελλάδα τους επόμενους μήνες χωρίς να μειώσουν τον προγραμματισμένο αριθμό πτήσεων και αεροσκαφών, ενώ εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την ταχεία ανάκαμψη του τουρισμού στη χώρα μας. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο εκπρόσωπος της TUI στην Ελλάδα κ. Νίκος Παπαθανάσης.

Στην Αθήνα ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού συναντήθηκε στο γραφείο του με το κορυφαίο στέλεχος της εταιρείας Thomas Cook κ. Peter Constantis, παρουσία και του εκπροσώπου της εταιρίας στην Ελλάδα κ. Γ. Γεωργόπουλου με τους οποίους συζήτησε επίσης θέματα που σχετίζονταν με τις προσπάθειες για το ξεπέρασμα της κρίσης στον τομέα του τουρισμού. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει η νησιωτική Ελλάδα.

Μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων ο υφυπουργός δήλωσε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις τόσο με τις προαναφερθέντες εταιρείες όσο και με άλλες μεγάλες εταιρείες που κινούνται στον κλάδο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024