Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΈρευνες-ΜελέτεςΟι Βρετανοί οι χειρότερα ντυμένοι τουρίστες της Ευρώπης
Ερευνα του TripAdvisor

Οι Βρετανοί οι χειρότερα ντυμένοι τουρίστες της Ευρώπης

Οι Βρετανοί κατέχουν τα πρωτεία στην κατάταξη με τους… χειρότερα ντυμένους τουρίστες της Ευρώπης, με τους Γερμανούς να ακολουθούν στη δεύτερη θέση, σύμφωνα με έρευνα της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας TripAdvisor. Στον […]

Οι Βρετανοί κατέχουν τα πρωτεία στην κατάταξη με τους… χειρότερα ντυμένους τουρίστες της Ευρώπης, με τους Γερμανούς να ακολουθούν στη δεύτερη θέση, σύμφωνα<...> με έρευνα της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας TripAdvisor. Στον αντίποδά τους βρίσκονται οι Ιταλοί και οι Γάλλοι, που θεωρούνται οι πιο κομψοί.

Η έρευνα επίσης εξέτασε το πόσο “ολοκληρωτικά” οι τουρίστες από διάφορες χώρες “αποτάσσονται” τα άγχη της δουλειάς όταν πηγαίνουν διακοπές. Το 87% των Γάλλων τουριστών ανέφεραν ότι ελέγχουν τα επαγγελματικά τους email, ενώ βρίσκονται σε διακοπές- τεράστιο ποσοστό, σε σχέση με τους Βρετανούς (25%) και… παράδοξο, καθώς θεωρείται πως οι Βρετανοί είναι πιο εργασιομανείς σε σχέση με τους Γάλλους.

Aλλη μία γαλλοβρετανική διαφορά είχε να κάνει με την προσπάθεια που καταβάλλουν οι τουρίστες να μάθουν κάποια πράγματα για την εκάστοτε τοπική γλώσσα: το 93% των Βρετανών δηλώνει ότι προσπαθούν να μάθουν μερικές εκφράσεις, ενώ το 20% των Γάλλων δεν καταβάλλει καμία απολύτως προσπάθεια.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024