Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Μία από τις 130 εταιρείες υψηλής απόδοσης, παγκοσμίως

Η Electrolux ορίσθηκε “Global Superstar” από το περιοδικό Forbes

Τατιάνα Ρόκου - 14 Ιούνιος 2010, 00:00

Μετά από ανάλυση που έγινε από το διεθνώς αναγνωρισμένο περιοδικό Forbes, η Electrolux ονομάστηκε ως<...>

μία από τις 130 εταιρείες υψηλής απόδοσης, παγκοσμίως. Οι επιχειρήσεις που συγκαταλέγονται στον κατάλογο σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, είναι “ηγέτες στον κλάδο της βιομηχανίας που κάνουν στρατηγικές κινήσεις για να βοηθήσουν στην πλοήγηση μέσα σΆαυτούς τους σκληρούς οικονομικούς καιρούς”.

Το Forbes ανέλυσε 26 βιομηχανίες του Forbes Global 2000, βασισμένο σε πληροφορίες όπως μακροπρόθεσμη και βραχυπρόθεσμη ανάπτυξη των πωλήσεων, αύξηση κέρδους, επιστροφή κεφαλαίων και το συνολικό κέρδος προς τους μετόχους. Κατά τη σύνταξη του καταλόγου, το Forbes έλαβε υπόψη επίσης τις προβλέψεις των εισροών.

“Είμαι υπερήφανος που έχουμε συμπεριληφθεί σε αυτόν τον κατάλογο των 130 ελίτ εταιρειών, υψηλής απόδοσης, παγκοσμίως”, τονίζει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Electrolux, κ. Hans Straberg. “Έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά για να φθάσουμε όπου είμαστε σήμερα”.

“Κατά τη διάρκεια της συρρίκνωσης της αγοράς, πήραμε δύσκολες αποφάσεις με επιμονή στη στρατηγική μας, που εστιάζεται στην περαιτέρω βελτίωση των προϊόντων, των εμπορικών σημάτων και της παραγωγικότητας του κόστους. Η στρατηγική αυτή μας `ανταμείβει` και μπορούμε να δούμε τώρα τα αποτελέσματα. Το 2009 πραγματοποιήσαμε ιστορικά κέρδη και το πρώτο τρίμηνο του 2010 ήταν το καλύτερο πρώτο τρίμηνό μας για πάντα”, συμπληρώνει ο κ. Straberg.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top