Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΗ Electrolux ορίσθηκε “Global Superstar” από το περιοδικό Forbes
Μία από τις 130 εταιρείες υψηλής απόδοσης, παγκοσμίως

Η Electrolux ορίσθηκε “Global Superstar” από το περιοδικό Forbes

Μετά από ανάλυση που έγινε από το διεθνώς αναγνωρισμένο περιοδικό Forbes, η Electrolux ονομάστηκε ως μία από τις 130 εταιρείες υψηλής απόδοσης, παγκοσμίως. Οι επιχειρήσεις που συγκαταλέγονται στον κατάλογο σύμφωνα […]

Μετά από ανάλυση που έγινε από το διεθνώς αναγνωρισμένο περιοδικό Forbes, η Electrolux ονομάστηκε ως<...> μία από τις 130 εταιρείες υψηλής απόδοσης, παγκοσμίως. Οι επιχειρήσεις που συγκαταλέγονται στον κατάλογο σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, είναι “ηγέτες στον κλάδο της βιομηχανίας που κάνουν στρατηγικές κινήσεις για να βοηθήσουν στην πλοήγηση μέσα σΆαυτούς τους σκληρούς οικονομικούς καιρούς”.

Το Forbes ανέλυσε 26 βιομηχανίες του Forbes Global 2000, βασισμένο σε πληροφορίες όπως μακροπρόθεσμη και βραχυπρόθεσμη ανάπτυξη των πωλήσεων, αύξηση κέρδους, επιστροφή κεφαλαίων και το συνολικό κέρδος προς τους μετόχους. Κατά τη σύνταξη του καταλόγου, το Forbes έλαβε υπόψη επίσης τις προβλέψεις των εισροών.

“Είμαι υπερήφανος που έχουμε συμπεριληφθεί σε αυτόν τον κατάλογο των 130 ελίτ εταιρειών, υψηλής απόδοσης, παγκοσμίως”, τονίζει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Electrolux, κ. Hans Straberg. “Έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά για να φθάσουμε όπου είμαστε σήμερα”.

“Κατά τη διάρκεια της συρρίκνωσης της αγοράς, πήραμε δύσκολες αποφάσεις με επιμονή στη στρατηγική μας, που εστιάζεται στην περαιτέρω βελτίωση των προϊόντων, των εμπορικών σημάτων και της παραγωγικότητας του κόστους. Η στρατηγική αυτή μας `ανταμείβει` και μπορούμε να δούμε τώρα τα αποτελέσματα. Το 2009 πραγματοποιήσαμε ιστορικά κέρδη και το πρώτο τρίμηνο του 2010 ήταν το καλύτερο πρώτο τρίμηνό μας για πάντα”, συμπληρώνει ο κ. Straberg.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024