Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΑναγνώστης εγγράφων QScan Full Page Reader από 3Μ και Eurotel Hospitality
“Διαβάζει” σωστά τον πελάτη

Αναγνώστης εγγράφων QScan Full Page Reader από 3Μ και Eurotel Hospitality

Η Eurotel Hospitality παρουσιάζει τη μοναδική λύση που μπορεί να “διαβάσει” εύκολα και σε ελάχιστο χρόνο, όλα τα έγγραφα ταυτοποίησης των στοιχείων των πελατών κάθε ξενοδοχείου που “τρέχει” με σύστημα […]

Η Eurotel Hospitality παρουσιάζει τη μοναδική λύση που μπορεί να “διαβάσει” εύκολα και σε ελάχιστο χρόνο, όλα τα έγγραφα ταυτοποίησης των στοιχείων των<...> πελατών κάθε ξενοδοχείου που “τρέχει” με σύστημα μηχανογράφησης Οpera. Η λύση είναι εγκεκριμένη από τη Micros-Fidelio και ενσωματώνεται με ελάχιστη παραμετροποίηση στο Opera PMS. Με τη βοήθεια του μικρού αυτού scanner της 3Μ και του κουμπιού SCAN που υπάρχει στη μάσκα του profile, τα στοιχεία του διαβατηρίου ή της ταυτότητας του πελάτη -ονοματεπώνυμο και φύλο, ημερομηνία γέννησης, αριθμός και χώρα έκδοσης διαβατηρίου- εισάγονται άμεσα και αποθηκεύονται στο profile του.

Τι προσφέρει το QScan:

  • Γρήγορο Check in για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη μια και μειώνεται ο χρόνος αναμονής του.
  • Διασφάλιση εγγράφου μια και το συγκεκριμένο, παραμένει στην υποδοχή μόνο μερικά δευτερόλεπτα και παραδίδεται άμεσα στον ιδιοκτήτη, χωρίς να κινδυνεύει να χαθεί κατά τη διαδικασία.
  • Αποφυγή χρηστικών λαθών κατά την πληκτρολόγηση των στοιχείων από τον υπάλληλο υποδοχής.
  • Προαιρετική αποθήκευση ολόκληρου του εντύπου ή μόνο της φωτογραφίας του πελάτη σαν attachment στο Profile του.
  • Ταυτοποίηση στοιχείων πελάτη για μελλοντικές κρατήσεις.
  • Aριστη ποιότητα εκτύπωσης ανεξαρτήτως μεγέθους.

Το QScan, αρχίζει αυτόματα τη διαδικασία ανάγνωσης όλων των εντύπων που έχουν την κωδικοποίηση ICAO, γρήγορα και εύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024