Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνεδριακοί ΧώροιΣΕΒΕ: Στις ΔΕΘ-HELEXPO να παραχωρηθεί η εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων του Ανατολικού Αεροδρομίου

ΣΕΒΕ: Στις ΔΕΘ-HELEXPO να παραχωρηθεί η εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων του Ανατολικού Αεροδρομίου

Η πολιτεία πρέπει να παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις του Ανατολικού Αερολιμένα στις ΔΕΘ-Helexpo για τη λειτουργία του Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Αθηνών, αναφέρει σε χθεσινή ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου […]

Η πολιτεία πρέπει να παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις του Ανατολικού Αερολιμένα στις ΔΕΘ-Helexpo για τη λειτουργία του Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου<...> Αθηνών, αναφέρει σε χθεσινή ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας (ΣΕΒΕ).

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΕΒΕ επισημαίνει το πρόβλημα που δημιουργείται στις ΔΕΘ-Helexpo από την παραχώρηση του νέου εκθεσιακού τους κέντρου στο Μαρούσι στον Οργανισμό Αθήνα 2004 από το τέλος του 2001 προκειμένου να διαμορφωθεί για τη λειτουργία κέντρου τύπου στη διάρκεια της Ολυμπιάδας. Αυτό θα οδηγήσει στην αναστολή των σχεδίων της Helexpo<.> για την διοργάνωση εκθέσεων στην Αθήνα για 4 περίπου χρόνια.

Σύμφωνα με τον ΣΕΒΕ για να ανατραπεί αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να παραχωρηθούν στη ΔΕΘ-Helexpo, οι χώροι του παλαιού αεροδρομίου ώστε με μερικές μετατροπές να λειτουργήσουν για τη διοργάνωση εκθέσεων και συνεδρίων.

Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης η αντίφαση που προκύπτει από το γεγονός ότι ενώ οι συγκεκριμένοι φορείς αποτελούν τον εθνικό εκθεσιακό φορέα και Ανώνυμες Εταιρίες με μοναδικό μέτοχο το δημόσιο το οποίο χαράσσει τη στρατηγική ανάπτυξής τους, η οποία μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει και την παρουσία στην Αθήνα σε δικό τους ιδιόκτητο χώρο, από μόνο του το δημόσιο ανατρέπει τα δικά του σχέδια με την παραχώρηση του χώρου της ΔΕΘ-Helexpo στον 'Αθήνα 2004'.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024