Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέοι επιχειρηματίες με όραμα συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη των Καλαβρύτων
Ανακοινώθηκε το Νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων

Νέοι επιχειρηματίες με όραμα συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη των Καλαβρύτων

Εκλέχτηκε σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα Καλάβρυτα το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων της περιοχής. Πρόεδρος του νέου σχήματος είναι ο Μάριος Κουνέλης, ιδιοκτήτης του ΗΟΤEL HELMOS […]

Εκλέχτηκε σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα Καλάβρυτα το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων της περιοχής<...>. Πρόεδρος του νέου σχήματος είναι ο Μάριος Κουνέλης, ιδιοκτήτης του ΗΟΤEL HELMOS KALAVRITA, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή τα τελευταία χρόνια και πρωτοπορεί με δημιουργικές ιδέες που έχουν στόχο την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο κύριο Μάριο Κουνέλη, «κύριο μέλημα της Ένωσης Ξενοδόχων αυτή την περίοδο είναι η ανάδειξη του προορισμού των Καλαβρύτων ως ιδανικού για επίσκεψη και τις 4 εποχές του χρόνου. Υπάρχει πληθώρα διαφορετικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού όπως δραστηριότητες στο βουνό, η εμπειρία του νέου Οδοντωτού Σιδηρόδρομου, ανάπτυξη συνεδριακού, θρησκευτικού, γαστρονομικού και οινικού τουρισμού σε συνδυασμό με πολλά και ενδιαφέροντα αξιοθέατα στην ευρύτερη περιοχή που δεν έχουν προβληθεί επαρκώς προς το ευρύ κοινό». Οι νέοι επιχειρηματίες της περιοχής που απαρτίζουν πλέον το Δ.Σ., οι περισσότεροι κάτω των 33 ετών, συμβάλλουν και υποστηρίζουν αυτήν την κατεύθυνση.

Σε ότι αφορά την τουριστική προβολή της περιοχής, ο Μάριος Κουνέλης διευκρινίζει ότι «στόχος της Ένωσης είναι η προβολή ενός αναβαθμισμένου και καινοτόμου τουριστικού προϊόντος ως αντιστάθμισμα στην αρνητική εικόνα που προβάλλεται για τη χώρα μας το τελευταίο διάστημα. Από τις σημαντικότερες ενέργειες της Ένωσης είναι η προσπάθεια διείσδυσης στις ξένες αγορές οι οποίες ενώ γνωρίζουν το brand name «Πελοπόννησος», δεν γνωρίζουν την περιοχή των Καλαβρύτων».

Οι επιχειρηματίες που απαρτίζουν το νέο ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων είναι οι εξής:


  • Πρόεδρος: Μάριος Κουνέλης – HOTEL HELMOS KALAVRITA

  • Αντιπρόεδρος: Νίκος Τζόβολος – Ενοικαζόμενα δωμάτια TΖΟΒΟΛΟΣ
  • Γεν. Γραμματέας: Χρήστος Θεοδωρακόπουλος – CHALET AZANIAS
  • Ταμίας: Κωνσταντίνος Δαφαλιάς – Ηotel FILOXENIA
  • Μέλος: Γιώργος Τσενές – Ξενοδοχείο ΛΗΔΑ
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024