Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτον Όμιλο Μεταξά η διοίκηση του Movenpick Resort & Thalasso Crete
Μετονομασία σε Candia Maris Resort & Spa Crete

Στον Όμιλο Μεταξά η διοίκηση του Movenpick Resort & Thalasso Crete

Επιστρέφει στον Όμιλο Μεταξά (ΤΕΑΒ Α.Ε.) το management της 5 αστέρων ξενοδοχειακής μονάδας Movenpick Resort & Thalasso Crete, δυναμικότητας 586 κλινών, που βρίσκεται στο Γάζι, Ηρακλείου Κρήτης, η οποία πλέον […]

Επιστρέφει στον Όμιλο Μεταξά (ΤΕΑΒ Α.Ε.) το management της 5 αστέρων ξενοδοχειακής μονάδας Movenpick Resort & Thalasso<...> Crete, δυναμικότητας 586 κλινών, που βρίσκεται στο Γάζι, Ηρακλείου Κρήτης, η οποία πλέον μετονομάζεται σε Candia Maris Resort & Spa Crete. Η αλλαγή επέρχεται με κοινή συμφωνία του Ομίλου Μεταξά και της Movenpick Hotels & Resorts. Η διεύθυνση του ξενοδοχείου ανετέθη στον κ. Ανδρέα Θεολόγου, ενώ γενικός διευθυντής των ξενοδοχείων του Ομίλου είναι ο κ. Jorg A. Hauri.

Στόχος του oμίλου είναι να συνεχίσει, αλλά και να αναβαθμίσει, τη μέχρι σήμερα ποιοτική πορεία του Candia Maris Resort & Spa Crete, όπως άλλωστε και των ξενοδοχείων Creta & Terra Maris Convention & Golf Resorts. Ο όμιλος, εκτός από τις ξενοδοχειακές μονάδες, διαθέτει και ένα από τα μεγαλύτερα συνεδριακά κέντρα της Ελλάδας, δυναμικότητας 5.500 ατόμων, καθώς και άλλες δραστηριότητες που άμεσα ή έμμεσα αφορούν στην τουριστική βιομηχανία. Κοινός στόχος όλων των δραστηριοτήτων του ομίλου είναι οι επενδύσεις σε δραστηριότητες που αφορούν και προωθούν την υψηλού ποιοτικού επιπέδου τουριστική ανάπτυξη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024