Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΠέμπτη η Ελλάδα στις προτιμήσεις των Δανών τουριστών
Δημοσκόπηση της εταιρείας Greens analyse

Πέμπτη η Ελλάδα στις προτιμήσεις των Δανών τουριστών

Η δανέζικη οικονομική εφημερίδα Borsen δημοσίευσε άρθρο του δημοσιογράφου Knud Teddy Rasmussen με τίτλο “Μεγάλος αριθμός Δανών θα περάσει τις θερινές διακοπές στη Δανία”, το οποίο αναφέρεται στα αποτελέσματα δημοσκόπησης, […]

Η δανέζικη οικονομική εφημερίδα Borsen δημοσίευσε άρθρο του δημοσιογράφου Knud Teddy Rasmussen με τίτλο “Μεγάλος αριθμός Δανών<...> θα περάσει τις θερινές διακοπές στη Δανία”, το οποίο αναφέρεται στα αποτελέσματα δημοσκόπησης, η οποία πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Greens analyse, σχετικά με τις θερινές διακοπές των Δανών. Αν και σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις, αναμένεται μείωση του αριθμού των ξένων τουριστών, οι οποίοι πρόκειται να επισκεφθούν τη Δανία, ο αριθμός των Δανών, οι οποίοι προτιμούν να μείνουν στη χώρα τους, γνωρίζει πολύ σημαντική αύξηση, καθώς το 60% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι έχει αποφασίσει να μείνει στη Δανία.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, η Ιταλία θα προσελκύσει τους περισσότερους Δανούς, που θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό, κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών. Στη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις τους βρίσκεται η Σουηδία, στην τρίτη η Ισπανία, στην τέταρτη η Γαλλία και στην πέμπτη η Ελλάδα. Η Τουρκία καταλαμβάνει την 7η θέση, σε σύνολο δέκα χωρών, με τελευταίες τις ΗΠΑ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024