Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Δημοσκόπηση της εταιρείας Greens analyse

Πέμπτη η Ελλάδα στις προτιμήσεις των Δανών τουριστών

Τατιάνα Ρόκου - 21 Ιούνιος 2010, 00:00

Η δανέζικη οικονομική εφημερίδα Borsen δημοσίευσε άρθρο του δημοσιογράφου Knud Teddy Rasmussen με τίτλο “Μεγάλος αριθμός Δανών<...>

θα περάσει τις θερινές διακοπές στη Δανία”, το οποίο αναφέρεται στα αποτελέσματα δημοσκόπησης, η οποία πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Greens analyse, σχετικά με τις θερινές διακοπές των Δανών. Αν και σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις, αναμένεται μείωση του αριθμού των ξένων τουριστών, οι οποίοι πρόκειται να επισκεφθούν τη Δανία, ο αριθμός των Δανών, οι οποίοι προτιμούν να μείνουν στη χώρα τους, γνωρίζει πολύ σημαντική αύξηση, καθώς το 60% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι έχει αποφασίσει να μείνει στη Δανία.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, η  Ιταλία θα προσελκύσει τους περισσότερους  Δανούς, που θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό, κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών. Στη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις τους βρίσκεται η Σουηδία, στην τρίτη η Ισπανία, στην τέταρτη η Γαλλία και στην πέμπτη η Ελλάδα. Η Τουρκία καταλαμβάνει την 7η θέση, σε σύνολο δέκα χωρών, με τελευταίες τις ΗΠΑ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top