Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΣυμμετοχή τουριστικών επιχειρηματιών στο συνέδριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας “YES, Execom”
Στις 24 – 26 Ιουνίου το YES Execom στη Θεσσαλονίκη

Συμμετοχή τουριστικών επιχειρηματιών στο συνέδριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας “YES, Execom”

Συνέντευξη Τύπου με αφορμή το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας – YES, Execom, πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Δημήτρης Τσίγκος, στην ομιλία του αναφέρθηκε εκτενώς […]

Συνέντευξη Τύπου με αφορμή το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας – YES, Execom, πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Ελληνικών<...> Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Δημήτρης Τσίγκος, στην ομιλία του αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόγραμμα του συνεδρίου και στους ομιλητές, μεταξύ των οποίων και ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών και διευθύνων σύμβουλους του ομίλου Virtual Trip αναφέρθηκε στις αδυναμίες της νεανικής επιχειρηματικότητας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Μεταξύ άλλων, ο Δ. Τσίγκος ανέφερε: “Σε αυτές τις κρίσιμες περιόδους, η στήριξη της πραγματικής οικονομίας και η υπέρβαση της τρέχουσας κρίσης, αποτελεί βασική και επείγουσα προτεραιότητα. Η επιχειρηματικότητα των νέων αποτελεί την πιο δυναμική διέξοδο από την ανεργία και την οικονομική κρίση και τη βασική ατμομηχανή για υγιή και μακροπρόθεσμη οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας”.

Μεταξύ άλλων, ομιλητές στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας – YES είναι ο Στέφανος Μάνος, ο Γιάννης Μπουτάρης, ο Αρτέμης Σαΐτακης, ο Νίκος Νικολάου, ο Γρηγόρης Πραστάκος, ο Δημήτρης Λακασάς, ο Yannis Kent, η Claire Munck, ο Henri Mallosse, ο Μάρκος Βερέμης κ.α. Αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου, καθώς επίσης και όλοι οι ομιλητές στη διεύθυνση: http://www.hellasexecom.eu/?page_id=7.

Σημειώνεται τέλος ότι το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας – YES θα ξεκινήσει την Πέμπτη 24 Ιουνίου, και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 26 Ιουνίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024