Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΔύο διεθνή συνέδρια στις συνεδριακές εγκαταστάσεις του Ομίλου Ξενοδοχείων Κυπριώτη & KICC
Aπό 21 έως 25 Ιουνίου 2010

Δύο διεθνή συνέδρια στις συνεδριακές εγκαταστάσεις του Ομίλου Ξενοδοχείων Κυπριώτη & KICC

Δύο ακόμη διεθνή συνέδρια, εξαιρετικής σημασίας, φιλοξενούνται από 21 έως 25 Ιουνίου 2010 στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Kipriotis Panorama Hotel & Suites. Το “18th International Conference on Modelling, Monitoring […]

Δύο ακόμη διεθνή συνέδρια, εξαιρετικής σημασίας, φιλοξενούνται από 21 έως 25 Ιουνίου 2010 στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Kipriotis Panorama<...> Hotel & Suites.

Το “18th International Conference on Modelling, Monitoring and Management of Air Pollution” ανοίγει τις εργασίες του την 21η Ιουνίου 2010, διοργανώνεται από το Wessex Institute of Technology, UK και φιλοδοξεί, για 18η συνεχή χρονιά και για δύο μερες, να συγκεντρώσει κορυφαίους επιστήμονες και ερευνητές από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, που δραστηριοποιούνται στη μελέτη της μόλυνσης της ατμόσφαιρας και οι οποίοι, μέσα από εργασίες, μελέτες και παρουσιάσεις διαφόρων θεμάτων, θ`ανταλλάξουν πληροφορίες και απόψεις και θα εξάγουν συμπεράσματα για το παγκοσμίου ενδιαφέροντος αυτό ζήτημα.

Το “2nd International Conference on Modelling, Monitoring and Management of Forest Fires” ανοίγει τις εργασίες του την 23η Ιουνίου, διοργανώνεται από το “Wessex Institute of Technology,UK” σε συνεργασία με το Politecnico di Torino, Italy και για τις επόμενες δύο ημέρες έχει σαν στόχο, ν` αναδείξει όλες τις παραμέτρους και τις ιδιαιτερότητες των δασικών πυρκαγιών, διερευνώντας και αναπτύσσοντας παράλληλα ιδανικά σενάρια στρατηγικής για την αντιμετώπισή τους. Επιπλέον θα καλύψει θέματα που σχετίζονται με τις οικολογικές, κοινωνικές, οικονομικές επιπτώσεις των δασικών πυρκαγιών, όπως επίσης και θέματα που αφορούν στην υγεία των κατοίκων των περιοχών που πλήττονται από αυτές.

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης ακόμη δύο διεθνών σημαντικών επιστημονικών συνεδρίων, στην Κω, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ξενοδοχείων Κυπριώτη & KICC, κ. Κωνσταντίνος Κυπριώτης, δήλωσε: “Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που οι προσπάθειες τόσων ετών για την προσέλκυση σημαντικών διεθνών συνεδρίων, όπως τα συγκεκριμένα, επιβραβεύονται. Γεγονότα τέτοιου βεληνεκούς και σημασίας για την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα και μάλιστα για θέματα που αφορούν άμεσα τη χώρα μας, αναδεικνύουν τον Όμιλό μας σε πρωταγωνιστή του συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα και για μια ακόμη φορά προβάλλουν την Κω, ως σημαντικό συνεδριακό προορισμό στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024