Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΞεκίνησε η λειτουργία του spa στην Costa Navarino
Anazoe Spa

Ξεκίνησε η λειτουργία του spa στην Costa Navarino

Ξεκίνησε η λειτουργία του Anazoe Spa συνολικής έκτασης 4.000 τμ, στην Costa Navarino, με ολιστικές θεραπείες, μοναδικές στο είδος τους και βασισμένες στον αρμονικό συνδυασμό της αρχαίας θεραπευτικής εμπειρίας με […]

Ξεκίνησε η λειτουργία του Anazoe Spa συνολικής έκτασης 4.000 τμ, στην Costa Navarino, με ολιστικές θεραπείες, μοναδικές στο είδος τους και βασισμένες<...> στον αρμονικό συνδυασμό της αρχαίας θεραπευτικής εμπειρίας με τη σύγχρονη κοσμετολογία.

Στο Anazoe αποτυπώνεται με μοναδικό τρόπο η ιαματική επίδραση των θεραπειών spa στην αρμονική ανασυγκρότηση σώματος και πνεύματος.

Σύμβολο του Anazoe είναι το ελαιόδεντρο και οι καρποί του, που χαρακτηρίζουν και τις αποκλειστικές signature ελαιοθεραπείες (oleotherapy®), οι οποίες έχουν τις ρίζες τους στις περιγραφές αρχαίων θεραπειών, που βρέθηκαν σε επιγραφές, στο παλάτι του Νέστορα. Πολλές από τις θεραπείες που προσφέρονται στο spa αποτελούν τη μετεξέλιξη των θεραπευτικών πρακτικών του Ιπποκράτη (460-377π.Χ), πατέρα της σύγχρονης Δυτικής Ιατρικής, που περιέγραφε το ελαιόλαδο ως το καλύτερο θεραπευτικό συστατικό. Με τις θεραπείες του Ιπποκράτη, διερευνούνται οι αρμονικοί, εσωτερικοί ρυθμοί του σώματος και το μασάζ συντονίζεται ανάλογα, προκειμένου να αρχίσει η πλήρης χαλάρωση. Aλλοτε με ρυθμικές κινήσεις και στόχο την αποτοξίνωση και άλλοτε με έντονες, ζωηρές κινήσεις για την αναζωογόνηση, η διαδικασία ακολουθεί μια προσωπική διαδρομή αποκατάστασης. Η λεπτομερής επιλογή ιαματικών συστατικών, η θεραπευτική μουσική και τα αρωματικά έλαια συνδυάζονται ιδανικά για να προσφέρουν μια μοναδική θεραπευτική εμπειρία.

Στα Ομηρικά Έπη, η υδροθεραπεία αποτελούσε την ιδεώδη μέθοδο για τον καθαρισμό και την αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος. Σήμερα, στο Anazoe Spa εφαρμόζεται πιστά η ίδια μέθοδος που συνεχίζει να αποτελεί σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης ιατρικής.

Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις κινησιοθεραπείας, υδροπισίνες, θεραπείες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αλλά και μία εκτενής συλλογή από ελαφρές θεραπείες και θερμοαγωγές, που περιλαμβάνουν ice grotto rooms, showers ατμού και σάουνες με βότανα, αποτελούν δείγμα αυτής της προσέγγισης.

Στο Anazoe Spa υπάρχουν δωμάτια θεραπείας ανάμεσα στα οποία και διπλά, καθώς και ιδιωτικοί εξωτερικοί χώροι. Προσφέρονται επίσης θεραπείες ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά, που περιλαμβάνουν περιποίηση προσώπου και ειδικά μασάζ.

Η Costa Navarino βρίσκεται σε μία από τις περιοχές με τη μεγαλύτερη βιοποικιλότητα στην Ευρώπη, γεμάτη βότανα και ιαματικά φυτά που συλλέγονται προσεκτικά για τις ανάγκες του spa. Τα προϊόντα του Anazoe Spa έχουν ως βάση τους αυτήν τη γεμάτη θεραπευτικές ιδιότητες πλούσια ποικιλία. Το εκχύλισμα των φυσικών και δραστικών συστατικών, εξάγεται μέσω διαδικασίας αργού βρασμού, όπως ακριβώς περιγράφεται στις επιγραφές στο Παλάτι του Νέστορα ότι γινόταν εκείνη την εποχή, επιτρέποντας σε κάθε φυτό να διατηρεί όλες τις βιταμίνες του, την αντι-οξειδωτική δράση και ζωτική του σημασία.

Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν πως η μουσική έχει θεϊκές ιδιότητες, ικανές να θεραπεύσουν το σώμα και το πνεύμα. ΓιΆ αυτό η μουσική έχει σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια των θεραπειών στο Anazoe Spa. Τις αγωγές προσφέρουν ειδικά εκπαιδευμένοι θεραπευτές με τη συνοδεία μουσικής εμπνευσμένης από αρχαίους ελληνικούς τρόπους και ρυθμούς. Ο Πέτρος Ταμπούρης, συνθέτης αρχαιότροπης μουσικής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ελλάδα, έχει συνθέσει τις μελωδίες που συνοδεύουν τις θεραπείες. Ήχοι αρχαίας λύρας, κιθάρας και φόρμιγγας, ταξιδεύουν τους καλεσμένους στο μυθικό κόσμο της γαλήνης και της ηρεμίας, χαλαρώνοντας το πνεύμα και ανατροφοδοτώντας την ψυχή.

Το Anazoe Spa βρίσκεται στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino, σε παραθαλάσσια έκταση 1.300 στρεμμάτων, με πάνω από 1 χλμ αμμώδη παραλία και ανάμεσα σε κατάφυτους ελαιώνες. Εκεί βρίσκεται το The Romanos, a Luxury Collection Resort, ενώ την 1η Ιουλίου ξεκινά τη λειτουργία του η δεύτερη ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων, το The Westin Resort. Πλήθος άλλων εγκαταστάσεων και δραστηριοτήτων για τους επισκέπτες, πλαισιώνουν τα δύο resorts, όπως το The Dunes Course, το πρώτο signature γήπεδο γκολφ 18 οπών στην Ελλάδα, το αυτόνομο συνεδριακό κέντρο House of Events και ένα ευρύ φάσμα γαστρονομικών επιλογών, αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων, πολλές επιλογές για υπαίθριες ενασχολήσεις, γνωστά καταστήματα και ειδικά σχεδιασμένα κέντρα για παιδιά και νέους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024