Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑπευθείας πτήσεις μεταξύ Ζάγκρεμπ και Αθήνας
Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus 319 και Airbus 320

Απευθείας πτήσεις μεταξύ Ζάγκρεμπ και Αθήνας

Με την ευκαιρία της έναρξης απευθείας πτήσεων μεταξύ Ζάγκρεμπ και Αθήνας, την 01 Ιουνίου, διοργανώθηκε την Τετάρτη 16 Ιουνίου παρουσίαση της πόλης του Ζάγκρεμπ στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Διοργανωτές της […]

Με την ευκαιρία της έναρξης απευθείας πτήσεων μεταξύ Ζάγκρεμπ και Αθήνας, την 01 Ιουνίου, διοργανώθηκε την Τετάρτη 16 Ιουνίου παρουσίαση της πόλης του<...> Ζάγκρεμπ στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κροατίας, ο Οργανισμός Τουρισμού της Πόλης του Ζάγκρεμπ και η αεροπορική εταιρεία Croatia Airlines. Την εκδήλωση τίμησε με τη μουσική παράστασή της, η βιολοντσελίστρια Ana Rucner.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, απηύθυνε χαιρετισμό η δρ. επ. Βέσνα Τσβιέτκοβιτς Κουρέλετς, Πρέσβυς της Δημοκρατίας της Κροατίας και παρουσιάστηκαν η Πόλη του Ζάγκρεμπ από την κα Αμέλια Τομάσεβιτς, διευθύντρια του Οργανισμού Τουρισμού της Πόλης του Ζάγκρεμπ και οι Κροατικές Αερογραμμές από τον κ. Σρέτσκο Σιμούνοβιτς, αντιπρόεδρο Μάρκετινγκ και Προμηθειών της αεροπορικής εταιρείας.

Οι πτήσεις μεταξύ Ζάγκρεμπ και Αθήνας πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή με αεροσκάφη τύπου Airbus 319 και Airbus 320. Η πτήση ξεκινά από το Ζάγκρεμπ στις 15.25 και έχει άφιξη στην Αθήνα στις 17.15. Η αναχώρηση από την Αθήνα είναι στις 19.05 και φτάνει στο Ζάγκρεμπ στις 20.05.

Η επέκταση του δικτύου προορισμών της εταιρείας στη ΝΑ Ευρώπη γίνεται στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξής της, το οποίο περιλαμβάνει την ενδυνάμωση της θέσης της ως περιφερειακού ηγέτη. Οι απευθείας πτήσεις θα ενδυναμώσουν περαιτέρω την οικονομική συνεργασία και τις φιλικές σχέσεις μεταξύ Κροατίας και Ελλάδας.

Τέλος, η Croatia Airlines αναμένει ότι η έναρξη των πτήσεων μεταξύ Ζάγκρεμπ και Αθήνας θα ενδυναμώσει τη θέση της εταιρείας στη Star Alliance και το παγκοσμιο προϊόν που προσφέρεται στους επιβάτες από τη μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία στον κόσμο, της οποίας έγινε πλήρες μέλος τον περασμένο Ιανουάριο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024