Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus 319 και Airbus 320

Απευθείας πτήσεις μεταξύ Ζάγκρεμπ και Αθήνας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Ιούνιος 2010, 00:00

Με την ευκαιρία της έναρξης απευθείας πτήσεων μεταξύ Ζάγκρεμπ και Αθήνας, την 01 Ιουνίου, διοργανώθηκε την Τετάρτη 16 Ιουνίου παρουσίαση της πόλης του<...>

Ζάγκρεμπ στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κροατίας, ο Οργανισμός Τουρισμού της Πόλης του Ζάγκρεμπ και η αεροπορική εταιρεία Croatia Airlines. Την εκδήλωση τίμησε με τη μουσική παράστασή της, η βιολοντσελίστρια Ana Rucner.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, απηύθυνε χαιρετισμό η δρ. επ. Βέσνα Τσβιέτκοβιτς Κουρέλετς, Πρέσβυς της Δημοκρατίας της Κροατίας και παρουσιάστηκαν η Πόλη του Ζάγκρεμπ από την κα Αμέλια Τομάσεβιτς, διευθύντρια του Οργανισμού Τουρισμού της Πόλης του Ζάγκρεμπ και οι Κροατικές Αερογραμμές από τον κ. Σρέτσκο Σιμούνοβιτς, αντιπρόεδρο Μάρκετινγκ και Προμηθειών της αεροπορικής εταιρείας.

Οι πτήσεις μεταξύ Ζάγκρεμπ και Αθήνας πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή με αεροσκάφη τύπου Airbus 319 και Airbus 320. Η πτήση ξεκινά από το Ζάγκρεμπ στις 15.25 και έχει άφιξη στην Αθήνα στις 17.15. Η αναχώρηση από την Αθήνα είναι στις 19.05 και φτάνει στο Ζάγκρεμπ στις 20.05.

Η επέκταση του δικτύου προορισμών της εταιρείας στη ΝΑ Ευρώπη γίνεται στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξής της, το οποίο περιλαμβάνει την ενδυνάμωση της θέσης της ως περιφερειακού ηγέτη. Οι απευθείας πτήσεις θα ενδυναμώσουν περαιτέρω την οικονομική συνεργασία και τις φιλικές σχέσεις μεταξύ Κροατίας και Ελλάδας.

Τέλος, η Croatia Airlines αναμένει ότι η έναρξη των πτήσεων μεταξύ Ζάγκρεμπ και Αθήνας θα ενδυναμώσει τη θέση της εταιρείας στη Star Alliance και το παγκοσμιο προϊόν που προσφέρεται στους επιβάτες από τη μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία στον κόσμο, της οποίας έγινε πλήρες μέλος τον περασμένο Ιανουάριο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top