Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Το καθαρό πληρωτέο μέρισμα θα ανέλθει σε 0,108 ευρώ/μετοχή

Autohellas ATEE: Πληρωμή μερίσματος χρήσης 2009

Τατιάνα Ρόκου - 25 Ιούνιος 2010, 00:00

Ανακοινώνεται από την εταιρεία Autohellas ότι σύμφωνα με την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, την 23η Ιουνίου 2010, το μέρισμα<...>

της χρήσης 2009 καθορίστηκε σε 0,12 ευρώ ανά μετοχή. Στο διανεμόμενο μέρισμα θα γίνει παρακράτηση φόρου με συντελεστή 10% βάσει του ν.3697/2008, έτσι το καθαρό πληρωτέο μέρισμα θα ανέλθει σε 0,108 ευρώ ανά μετοχή.

Από τις 29 Ιουνίου 2010 (ημερομηνία αποκοπής) οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος. Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Αύλων Τίτλων (Record Date), την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010.

Ημερομηνία έναρξης πληρωμής του μερίσματος στους δικαιούχους, ορίσθηκε η 6η Ιουλίου 2010. Πληρώτρια Τράπεζα  έχει ορισθεί η Alpha Bank, η οποία θα καταβάλλει το μέρισμα με τους ακόλουθους τρόπους:

1. Στους χειριστές των δικαιούχων μετόχων (θεματοφύλακες – χρηματιστηριακές εταιρείες),στους οποίους έχουν παράσχει οι κ. Μέτοχοι σχετική εξουσιοδότηση.

2. Στους ίδιους τους μετόχους, μέσω του δικτύου καταστημάτων της ALPHA BANK, προσκομίζοντας το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και την εκτύπωση των στοιχείων της μερίδας ΣΑΤ, όταν αυτοί:
- τηρούν τις μετοχές τους στα Ελληνικά Χρηματιστήρια ΑΕ (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών),
- δεν έχουν παράσχει ή ανακαλέσει τη σχετική  εξουσιοδότηση είσπραξης του μερίσματος σε χειριστή. 

Η είσπραξη του μερίσματος από τρίτο πρόσωπο είναι δυνατή εφόσον προσκομίσει εκτός από τα ανωτέρω και εξουσιοδότηση με τα πλήρη στοιχεία του δικαιούχου, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική ή άλλη αρχή. 

Η διαδικασία πληρωμής του μερίσματος μέσω του δικτύου της Alpha Bank θα είναι σε ισχύ για ένα (1) έτος από την ημερομηνία καταβολής (δηλαδή έως την 6 Ιουλίου 2011).  Από την 7η Ιουλίου 2011, το μέρισμα θα καταβάλλεται μόνο από τα γραφεία της εταιρείας (Βιλτανιώτη 31, Κηφισιά, 145 64).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top